keskiviikko 11. elokuuta 2010

Jotain pientä ompelun "tuskaan" :D

Kiirettä pitelee oikein urakalla eikä ompelu aikaa/omaa aikaa ole nimeksikään. Tosin oltiin melkein koko heinäkuu reissun päällä,asuntovaunulla kierreltiin koko poppoolla Suomen maata níin eipä olla kyllä oltu kotonakaan.
Jotain kuitenkin on ollut "pakko" alkaa ompelemaan kun tuli liian pitkä tauko ja alkoi niin haluttamaan ommella. Hirveä innostus taas päällä ja kaikista ihanista uusista kankaista haaveilen.
Silti tästä lähdin ei taida enää meijän lapset pääasiassa kulkea omissa tekeleissä kun ei ainakaan tällä hetkellä ole aikaa ommella viidelle lapselle todellakaan tarpeeksi, kaikkien lasten kaapit huutaa uutta syysvaatetta täytteeksi ja pikku miehelle pitäisi alkaa isompaa kokoa tekemään.

Tässä kuitenkin nyt pari ompelusta.
Pikku miehelle odottamaan kasvamista 62cm haalarihousut, ( napit vielä puuttuu kun ei ollut valmiina enkä tiedä milloin edes saan tai löydän mieluiset.. ) piirtelin eilen uuden kaavan ja piti heti kokeilla tuosta ihanasta velourista. Eteen aplikoin apinat. Vähän täytyy fiksata tuota kaavaa mutta kyllä nuistakin ihan käyttökelpoiset tuli kuitenkin.
Tosin aplikointiin én ole yhtään tyytyväinen, kyllä se vain vihdoin täytyy todeta että edessä on uuden hyvän ompelukoneen osto, tuo vanha temppuilee jo niin paljon että hermot menee. Jälki on välillä aina ihan mitä sattuu ja säätämälläkään ei meinaa saada hyvää. Aplikoinnit ainakin on aivan pakko unohtaa tuolla koneella :(
Sitten siskon pojalle velour housut, kokoa 80cm. Toinen meidän tytöistä mallina miten istuu päällä. Tuosta velourista ei saa meidän kameralla oikein tuota oikeaa sävyä, on luonnossa tuollainen limen ja oliivin vihreän välimuoto. Todella ihanan sävyistä <3 Tätä jäi vielä joten siitä tulee ainakin siskon pojalle talveksi pipo( sitä täytyisikin alkaa suunnittelemaan ) ja ehkä paitakin vielä.


3 kommenttia:

  1. Ihanat haalarit ja housutkin on kivat! :D

    VastaaPoista
  2. Tykkään kovasti laittamastasi tummasta reunasta haalareihin. Tosi kivat haalarit, taidanpa ottaa itsekkin moiset työnalle lähiaikoina.

    VastaaPoista