keskiviikko 18. elokuuta 2010

tähtiä ja omppuja..

Vauveli ei vaihteeksi suostu alkaa nukkuu niin bloggaampas tässä pari ompelusta mitä oon saanu väsättyä. Meinaa olla vähän iltavirkku tämä poitsu, muut kun saan nukkumaan niin hän herää, yleensä siitä 21-00 menee enemmän ja vähemmän tissitellessä niin aikaa istua koneella.
Lauantaina kävin ostamassa rypytyslankaa kun ajattelin kokeilla tyttöjen tunikoihin ainakin hihansuut ja kaula-aukko tehdä rypytys langalla. Uusia kankaita en siihen uskaltanut käyttää kun en ollut varma miten tuo rypytys käyttäytyy. Kaivoin sit kaapista jämä kangasta ja käteen sattui tuo ihana vihreä omppu kangas. Katsoin että siitä ehkä just ja just tulee isoimmalle tytölle tunika, niin tulikin tunika, mutta liian just ja just tytölle :( hihat ja helma on sen verran liian lyhyet että ei voi tytöllä kyllä käyttää. Harmittaa hirveästi kun tuota kangasta ei riittänyt, on niin nättiä ja kun tuo tunika onnistui mielestäni hyvin. Ois ollut vielä niin kauniin näköinen päällä tuo malli ja kangas passaa tuohon malliin.Sitten pojalle tein ihanasta tähti velourista paidan. Hihoihin jouduin siksi tekemään pitkät resorit kun innoissani kankaan saadessani leikkasin paidan palat valmiiksi ja sitten vasta huomasin etten ole tehnyt käyttöönotto pesua vielä ollenkaan :D tietenkin´hän se kangas sit jonkun verran kutistui..Onneksi helmassa oli sen verran enemmän että pituus riittää, käänsin vain vähän vähemmän kuin yleensä teen.
(kuvasta puuttuu toista hihaa siksi kun yhdellä kädellä koitin summassa sihdata oikeaan kohtaan kun poika oli sylissä syömä puuhissa samalla :D )

2 kommenttia: