sunnuntai 29. elokuuta 2010

Tähtiä taas..

Jotain olen kerinnyt ompelemaankin vaikka mies ollut koko viikonlopun lomalla ja pikku miehellä vielä jokin tiheänimun kausi menossa kun koko ajan pitäisi syöttää.

Tällaisesta vihreästä puuvillavelour kankaasta missä on tähtiä ompelin pari vaatetta. Pienemmät on n. 62cm haalarihousut, tein ne odottamaan pikku jäbän kasvua tuohon kokoon. Tuossa on paranneltu versio uudesta kaavasta ja on nyt just hyvä, enää en sitä muokkaa. Ja kyllä se vain on niin että napit ei oo niin mun juttu joten näihin tuli taas vetoketju, on musta vaan jotenkin niin paljon parempi ja kivemman näköinen :)

Tuo ylemmän kuvan paita on pojalle vaikka tyttö mallina onkin, poitsu ei suostunut laittamaan sitä päälleen kun tuo toinen tähti paita on kuulema hienompi :D kuvaan kuitenkin sit halus tulla. Paidan koko 104cm eli hieman reilu vielä pojalle mutta ei liikaa kuitenkaan.

Seuraavassa postauksessa tulee olemaankin sitten aivan viimeisen päälle tyttömäistä vaatetta ;)

6 kommenttia:

 1. Voi miten ihanat ja pirteät vaatteet! Ihania ompeluksia sinulla muitakin tällä! Pitääkin lueskella kaikessa rauhassa :)

  VastaaPoista
 2. Hienot paidat! Vihreä tähtipaita sopii kyllä mainiosti tytöllekkin, ei yhtään liian poikamainen!

  VastaaPoista
 3. kiitos kommenteista!:)
  lallatilaa: niin sopiikin, ja tuossa kankaassahan nuo tähdet on tummanvioletteja niin siksi minusta vielä enemmänkin unisex kangas tuo kuin että jos ois tähdet ruskeita..

  VastaaPoista
 4. Kivoja paitoja ja haalarit olet saanut ommeltua :)

  VastaaPoista