tiistai 31. elokuuta 2010

Nallen lento ilmapalloilla..

Tässäpäs tällaistä hieman erilaista meidän tyylille, joskus tällaista raidallista trikoota tullut hommattua niin piti siitä jotain vääntää. Oli muuten todella haastava ommeltava, veti saumoja kurttuun vaikka miten teki :( no kotipaitana tätä pidetään muutenkin vain niin ei niin väliksi..tuo aplikointikin oli osittain oikein murheen kryyni ( <= kauhea sana :D ) vaikka lopputulos ihan ok onkin, silmät ei onnistunut ei sitten millään hyvin niin sit lämäsin  tuohon tuollaiset ompelusilmät, toinen korvakin meinas unohtua niin sen sit "hermona" siihen äkkiä väänsin kun alkoi jo tympäsemään kun niin vastusti, sen on kyllä näköinenki sit :D mutta mikä tärkeintä tyttö tykkää todella paljon ilmapalloilevasta nallestaan, ei meinannu malttaa odottaa milloin saan valmiiksi tuon paidan ja heti piti saada sit päälle.Paitaan pitää vielä hihoihin laittaa lisää pituutta kun enhän minä muistanut että kun telee tuollaisen kuminauha mallin niin se vetää hihaa vähän lyhyemmäksi.
Housut on eurokankaan froteesta ommeltu, ruskea resori piti laittaa kun pinkkiä ei enään ollut tarpeeksi soppelia palaa..
( tytöllä karmean pitkät etuhiukset, tuosta kuvasta kun katsoin niin huomasin että niillekin täytyy vähän saksia näyttää..)

2 kommenttia:

  1. Miusta tuo on kyllä oikein hyvin onnistunu setti!! Tosi hieno aplikointikin :) Ja tykkään tuosta värikkäästä raitakankaasta.

    Blogissani ois myös siulle jotain :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Mirka :)
    ( kävin kurkkaamassa blogissasi ja olen erittäin otettu tunnustuksesta <3 en vain tiedä miten mun pitäisi sen suhteen toimia *nolohymiö* pitääkö mun kopsata se tähän omaan blogiin jotenkin ja jos niin miten..? )

    VastaaPoista