maanantai 5. heinäkuuta 2010

kesäinen rakkaus pakkaus ja pari ompelusta :)

Ompelukset taitaa jäädä tällä erää nyt hieman vähemmälle ;)
Pari ompelusta kerkesin tehdä juhannusaattona loppuun ennenkuin seuraavana yönä sit tuli lähtö hakemaan pientä pakettia <3 Tällainen kolmen kilon ja 48cm suloisuus paketti syntyi juhannuspäivänä ja  muutti sulostuttamaan meidän päiviä <3 <3 <3 itse tyytyväisyys ollut ainakin toistaiseksi :D

Tämän takin tein jämä kankaista mitä jäänyt niistä mekoista mitkä tein aikoja sitten pikku tytöille. Koko on n. 104cm ja luultavasti tulee pojalle käyttöön syksy takiksi. Ihan ohkasella vuorella tämän takin tein joten menee nytkin jo viileimmillä säillä.

Takaa otetussa kuvassa näkyy miten kangas on haalistunut tuosta oikealta, toivottavasti ei kuitenkaan käytössä kovin häiritsevästi näy..

Sitten "vohveli" froteesta lätsä, siskon pojalle. Sovittajana meidän pikku likka, käyttäjä on hieman pienempi :) Ihan kiva tuosta tuli vaikkei ihan sellainen minkälaista olin tekevinään, ois pitänyt tuolla syvempi ja enempi sellainen pussimainen. Pienensin vähän liikaa kun aloin summassa ilman mittoja tai mitään pienentämään eka kertaa tuon lätsän kaavoja.

10 kommenttia:

 1. Monesti olen blogiasi selaillut mutta ei ole tullut kommentoiduttua. Nyt oli pakko, eli Paljon onnea pienen ihanan vauvan syntymän johdosta!!:)
  Minkä ikäisiä teidän kaksoset ovat? Katsoin vain kuvia,että taitavat neidit olla aika pieniä vielä? Sinulla siis riittää hommaa :) Taitavia ja ihania käsitöitä sulla kyllä ja ihana blogi.
  Hyvää kesänjatkoa teille :)

  - Kolmen pienen äiti

  VastaaPoista
 2. Hei Ansku, kiitos :) Kyllähän tuota hommaa riittää ihan kivasti, kaksoset ovat puolitoistavuotiaita eli aika pieniä vielä nekin. Kodin ja lasten pyörittämisessä on kyllä kädet täynnä työtä, mutta en kyllä silti aio lopettaa ompelua kokonaan, se onkin sitten ainut kunnon harrastus mihin järjestän aikaa muutaman kerran viikossa vaikka väkisellä :D
  Ja paljonhan nuo lapset "ottaa" mutta sadan verroin ne sitten "antaakin" :D

  VastaaPoista
 3. Onnea ihan hurjasti! Voi pientä suloisuutta! Täytyy nostaa teille hattua; itsellä puolitoista vuotias enkä osais kuvitellakaan vauvaa tähän syssyyn. Mutta me ollaan kaikki niin erilaisia.
  Toivottavasti saat jatkossakin aikaa ompeluun!

  VastaaPoista
 4. Onnea vaavista ja voimia pientän lasten kanssa arkeen!

  VastaaPoista
 5. Paljon paljon onnea ihanan suloisesta murusesta <3 On kyllä niin suloinen, että!!!

  Kivoja ompeluksia oli taas myös :)

  VastaaPoista
 6. Onnea elämän sulostuttajasta !

  Minulla on mietinnässä jo syksyiset samettilätsät, mutta ei viitsi ihan vielä alkaa tekemään...

  VastaaPoista
 7. Onnea pienen ihmeen johdosta!

  Ompa mukava löytää näin ihana blogi, jossa en ole aikasemmin käynyt. Lisäsin itseni lukijoihisi.

  VastaaPoista
 8. Onnea onnea!! ♥

  Kivoja ompeluksia :)

  VastaaPoista