sunnuntai 13. maaliskuuta 2011

Retropalloa taas..

Tämä kangas oli sellainen että kun kaivoin sen tuolta kaapista ja aloin miettimään että mitähän tästäkin tekis tuntui että plääh en tykkää enään yhtään. Sitten päätin että ei kalliita kankaita nyt kaapin perällekään voi jättää lojumaan eikä silti raskinu myydä "häviöllä" niin päätin sitten tehdä vaan ihan perus paidan isoimmalle ja housut pienimmälle.


Sitten vielä kevääksi pienimmälle yksinkertainen hiippalakki, vuorta en halunnut ettei olis liian lämpöinen ja paksu, tarvittaessa pidetään kypärälakin kanssa.
Nämä nauhat on hyviä :D
Huono kuva mutta en saanut parempaa missä näkyy nuo lisäys raidat..
Täytyy todeta että kaikkein paras kun itse piirtää kaavat niin saa kaikista parhaimmin istuvat omille lapsille. Tuohon isoimman pojan paitaan kokeilin ekaa kertaa reglan hihoja ja täytyy sanoa että tykkään tuosta mallista. Kaavat sain muuten onnistumaan heti eka kerralla tosi hyvin mutta leveyttä tuli himpun liian vähän ollakseen mukavan tuntuinen päällä. Tein sitten hihojen alas ja sivuille pikku lisät vihreästä velourista ja oikeastaan paidasta tuli siksi vielä kivempi :) ( vaikkakaan velourin väri ei aivan täsmännyt pallo kankaan vihreiden kanssa niinku oisin halunnut.. ) Nyt tuo kaava on sit muokattu vähän leveämmäksi ja seuraavasta paidasta tulee suoraan hyvä!  ( Tähti housuja ei ole tarkoitus pitää tuon paidan kanssa, ne nyt vaan sattuivat olemaan päällä kun poika sovitti paitaa ;) )

Pienimmälle pojalle tein seuraavaa kokoa odottamaan uudet housut, vaikka voihan nuita jo nyt pitää resorien ansiosta. Halusin mustat resorit kun mun mielestä tuo tumma kohta pallo kankaassa näyttää enemmän mustalta, vaikka tarkasti katsottuna se on oikeasti aivan tumman ruskeaa.

7 kommenttia:

 1. Tykkään tosi paljon näistä pallovelour vaatteista! Edellisistä paidoistakin siis, aivan ihanat! Silti en ole uskaltanut itselle tilata, kun en yhtään tiedä mitä siitä tulisi meillä... ja taas tekee mieli tilata kuitenkin.

  VastaaPoista
 2. Hyvin vähän tulee uusia kankaita ostettua, mutta tuo retropallo on sellaista mitä ajattelin ostaa.

  VastaaPoista
 3. Kivalta näyttää kaikki retropallo vaatteet :)

  Itsekin sitä katselin, en vielä tilannut, varmaan siinä vaiheessa herään kun se loppuu ;) Meillä on sisällä aika lämmin ja velouriset paidat jää kyllä käyttämättä. Liivaria tai pöksyjä tuosta olisin varmaan tehnyt...

  Hattu näyttää niin kivalta, että taidan tehdä meidänkin nuorimmalle (melkein 3v :D) kevääksi hatun.

  VastaaPoista
 4. Minä kyllä tykkään tuosta kankaasta :) ja siitähän tuli tosi kivan näköisiä vaatteita :D

  VastaaPoista
 5. Tuo on kyllä kivannäköinen kangas tuo pallovelour. Ei jotenkii sykähdyttänyt nettikaupan sivuilla mut nyt alkoi kiinnostamaan. Kivannäköisiä on!

  VastaaPoista
 6. Oi ihania kommentteja, kiitos kaikista <3
  Itseasiassa nyt kun noista kankaista tehdyt vaatteet on ollut päällä niin koko ajan tykkään enemmän noista pallo kankaista :) että voi näkojään käydä näinkin päin että se mistä ei tykkääkään enää kankaana niin miellyttää paljon kuitenkin valmiina vaattena..

  VastaaPoista
 7. ihania nuo kaikki pallojutut, myös uusimman postauksen lörppäpipo ja pöllöpaita on tosi sulosia <3

  VastaaPoista