keskiviikko 23. maaliskuuta 2011

pipo kokeilu ja paranneltu paita kaava..

Tänään päätin pitkästä aikaa ottaa ja istua ompelukoneen ääreen vähän hurruuttelemaan jotain. Pienimmät unilla ja isoimmat ulkona niin sain reilun tunnin tehokasta työ aikaa ja nämä syntyi.
Ennen muhun ei iskenyt ollenkaan sellaiset lörppä pipot, tai oikeastaan ne oli ihan yöks..Jotenkin sitä on vaan alkanut mieli muuttumaan senkin suhteen ja nyt ne miellyttää silmää jo aika paljon, varmaan kyllästymistä ilmassa neliö ja korva pipoihin mitä oon pääasiassa tehnyt. Kokeilin sitten pojalle tuollaista pikkusen lörpöttävää mallia. Tykkään kyllä ihan vaikka seuraavaan pipoon täytyy pikkusen kaavaa hioa että tulee vielä parempi.
 
Tähän tuli nyt toinen puoli tuosta vihreästä kankaasta kun kankaita leikatessa tuli ajatus katkos ja leikkasin kankaat väärin, tarkoitus oli tulla vuoreksi tuo vihreä. Mutta ei tuo nyt niin paha ole noinkaan vaikka parempi olis ollut kokonaan pallona. Palloa vain ei ollut enempää tarpeeksi leveää palasta kun siskon pojalle ois tarkoitus tehdä siitä vielä myös pipo. Tuossa nyt on puolet vuoresta palloa ja puolet vihreää niinku ulkopuoleltakin..


Tähän ja pöllö paitaan kokeilin ekaa kertaa noita tuollaisia Handmade lappuja.

Pöllö paita on tehty edellisen pallo paidan kaavalla joka on muokattu isommaksi ( Huomaa, sen verran isommaksi että "pikku" massu mahtuu kunnolla sisään :D ) Pöllö paita oli sellainen, josta nyt kerralla tuli hyvä eikä tarvinut säätää mitään ylimääräistä..

Kevät takkeja alkaa pikku hiljaa valmistumaan. Niistä osasta ainakin luultavasti seuraavaa postausta. Ne nyt meinaa vähän junnata paikallaan kun mulle tunnetusti aina käy niin että puuttuu nappia,vetoketjua, kanttia tai jotain vastaavaa enkä pääse hankkimaan sitä niin joku jää sit kauaksi aikaa kesken..

1 kommentti: