tiistai 29. maaliskuuta 2011

lämpimämmät ilmat mielessä..

Katse suuntaa jo melko pitkälle kevääseen ja kesään. Ilmat vain ei oikein siltä tunnu, tänäänkin aamulla kun katsoin mittariin niin näytti 20 astetta pakkasta :/ onneksi se kuitenkin paljon jo päivän aikana laskee kun aurinko armas lämmittää jo niin paljon :D

Tässä nyt sitten ois ensimmäisiä kokonaan valmistuneita kevät takkeja, toinen omalle pojalle ja toinen siskon pojalle.
Kankaana tässä ikean kangasta. Hiippa lakki on velouria. Pienemmässä takissa sovittajana toinen kaksosista, on aikalailla samaa koko luokkaa vajaa vuoden nuoremman serkun kanssa :) koko takissa 86-92cm. Isompi takki on n.104cm(110)

Miten nämä nyt ei kuvissa näytä ollenkaan niin ihanilta mitä luonnossa on, tykkään tästä kuosista kyllä paljon.

Isommassa takissa ei aivan täydellisesti onnistunut kuvan kohdistus edessä, muuten olen aikalailla tyytyväinen näihin muuten ( hupussa en edes yrittänyt kuvia kohdistaa ) Seuraavaksi valmistuu isoimman tytön takki. Kaksosten takit onkin sitten hieman isompi projekti vaikka nekin kyllä jo loppu suoralla ;)


HUOM!
Jos jollakin ompelijalla on jäänyt ylimääräiseksi mustaa velouria yhden tai kahden lörppäpipon verran niin tarjoapas mulle? :) tarvisin sen verran mutta en viitsis isojen postikulujen takia tilata mistään niin pikku määrää..

7 kommenttia:

 1. Noi ikean kankaat kyllä näyttävät yllättävän hyvältä takeissa !

  VastaaPoista
 2. ai että miten ihanat takit <3 Tosi kiva kangas!!

  VastaaPoista
 3. Kiitos:)
  Prinsessa ja sen pojat: joo oon kyllä samaa mieltä, itseä ei tuo kangas siellä hyllyssä niin hirveästi edes pistänyt silmään että tuosta haluan pojalle takin mut sit kun sisko kysyi teenkö tuosta hänen pojalle takin niin innostuin sit itsekin omalle tekemään ja tykkään kyllä paljon :)

  VastaaPoista
 4. Aivan ihanat takit :) Onko sulla joku oma kaava? :)

  VastaaPoista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 6. Suvi: kiitos :) joo on oma kaava. Joku perus kaava tuohon oli alkujaan ( oisko ollut joku ottobren ) mutta oon melkein kokonaan muokannut sen omanlaiseksi..tytön takissa on alusta asti itse piirretty kaava ( takista ei vielä ole kuvaa kun se on viimeistelyä vaille valmiina tuossa..) tykkään tehdä kaavat mieluummin itse kun tuntuu että nuo valmiit on aina jostain kohti huonoja ja vaikea löytää kunnolla miellyttäviä ja istuvia malleja..

  VastaaPoista