keskiviikko 9. helmikuuta 2011

tähti pökät..

Tällaiset samanlaiset housut mitä edellisessä postauksessa oli niin on tullut ommeltua, hieman isommassa koossa vaan. Nämä on 104cm ja nämä lähtee huomenna postin matkaan ja suuntaa Miinan luo :)
Muita ompeluita en ole nyt voinut tehdä kun kangasvarastot alkaa oleen loppu (ainakin kivojen kankaiden osalta ), ikasyrin tilausta odotellessa..
Tosin jotain "pientä" olen näiden housujen lisäksi tehnyt mutta siitä lisää sit kun valmistuu ;)
 Tässä kuvassa värit näkyy vähän paremmin tuosta kankaasta kuin edellisessä postauksessa mutta ei silti aivan vastaa luonnollista väriä tässäkään.

5 kommenttia:

 1. Tosi kivat pökät!

  Itselläkin pitäis kokeilla vähän uutta, näin "kiireessä" sitä tekee vain tuttua ja turvallista :)

  VastaaPoista
 2. Onpas kivat tähtihousut! Pitäs itekin tehä velourista tai joustofroteesta tuommoset. Farkusta parit jo tullu tehtyäkin. Mutta ihan päiviskäyttöön ois phemoiset kivat!

  VastaaPoista
 3. Kiitos, tänään tulivat perille, ihanat ovat! :D Huomenna sitten testiin päiväkotiin! ;D

  VastaaPoista
 4. Noniin: Kiitos :) meinaa itsellä olla vähän sama ongelma et kiireessä tekee aina tuttua ja turvallista mutta nyt olen koittanut alkaa petrata ja ideoita pulppuaakin koko ajan hirveästi lisää ja monta on jo työn alla. Kevät vissiin tekee kummia vaikka aikaa ei kyllä ole yhtään sen enempää..( tämä tosin on monestakin paikasta tuttu idea, tuo tähdet polviin. Helppo ja kiva idea mielestäni)

  Mirka: Kiitos :)

  Miina. : voi kun kiva että tykkäsit, ja toivottavasti poikasikin tykkää ja ovat sopivat!:)

  VastaaPoista
 5. Juu poika tykkää ja sopivat ovat! =) Sovituskuva löytyy blokista! ;D

  VastaaPoista