torstai 3. helmikuuta 2011

pikku pikkuruista suloista..

Tällaiset pikkuruiset velour housut syntyi tänään. Pakko oli päästä heti ompelemaan kun olin niin täpinöissään kun miehen sisko sai tänään pikkuruisen pojan <3 Velour on näissä tummaa petroolia ja nuo tähdet ja resorit turkoosia ( kuva on taas harmikseni tosi sumea ja värit on tuossa hiemna tummemmat luonnossa ) Aplikaatio velouria. Piirtelin kaavan näihin n. 50cm housuista mut muokkasin niitä vähän oman mallisiksi ja pituutta laitoin resoreihin sen verran että nämä on n. 50-56cm sopivat. Tuli sen verran kiva yhdistelmä että taidan tehdä nuorimmalle pojalle samanlaiset :)


Miten voikaan pieni vaate olla niin suloinen vaikka ei mitenkään erikoinen olekaan, se pienuus on niin ihmeellista :D Pakko oli fiilistellä vähän pikkuisia vauvan vaatteita mitä meidän lapsilla on vastasyntyneenä ollut ja kaivoin niitä tuolta kätköistä. Sitä ei oikeasti muista kuinka pieniä ne syntyessään on. Tuo meidän 7kk ikäinen tuntuu jo niin jättiläiseltä vaikka vauva vielä onkin :)

2 kommenttia:

  1. Kauniin väriset housut! Pienet vaatteet on tosiaan suloisia. Meillä kaksoset oli pieniä syntyessään ja niitä 44cm vaatteita olen säästänyt ja välillä niitä ihmettelen :)

    Linkitin sinut upouuteen blogiini, toivottavasti se on ok!

    VastaaPoista
  2. Nuo on kyllä ihanan väriset, kuvassa ei edes ole niin kivat mitä luonnossa oikeasti :) eikä todellakaan haittaa vaikka linkitit blogini omaan blogiisi, kävinkin kurkkaamassa siellä ja kivalta näytti, tuun varmasti toistekin :)

    VastaaPoista