maanantai 10. tammikuuta 2011

Pallo helmaa ja hello kitty..

Kaksosille olen ommellut tunika/mekot. Onhan nämä olleet jo valmiina tovin aikaa mut nyt vasta bloggaan.
Kokeilin tehdä hieman erilaista helmaa ja voin sanoa että olen tuohon todella tyytyväinen. Suloiset tuli ja isoimmalle tytölle työn alla hieman samanlainen, aplikaationkin sain piirrettyä jo valmiiksi kun tyttö hieman ohjeisti mitä haluaa kun äitillä ei ollut ideoita :D
Nämä kaksosten tunikat on ihanasta lilasta velourista tehty mitä ei valitettavasti riittänyt hihoihin kokonaan niin tein sit tuollaiset pitkät resorit. Nekin oli tarkoitus tehdä lilasta resorista mut mulla ei ollut oikean sävyistä niin jouduin tekemään ruskeasta. Hieman ehkä pistää mun silmään tuo yhdistelmä mut kyllä se nyt menee kun on pakko. Näitä pidän leggareiden kanssa tunikana ( tuossa kuvassa on sukkahousut mitkä ei sovi yhtään yhteen mut sattui nyt oleen nuo jalassa kun aloin kuvaamaan nuita.. )

Nuista aplikaatioista ois riittänyt vain tuo lila ( ja ehkä valkoinen ) sydän, on mun makuun näin valmiina vaatteena hieman liian sekava noin.


Kaksoset täytti myös tuossa joulukuun lopussa 2 wee, joita sitten juhlimme kuun alussa. Tein tytöille tuollaisen Hello Kitty kakun. Tytöt tykkäs, ja kyllä äitikin ja hyvää oli :)


Arvonnasta: On erittäin ihanaa huomata kuinka paljon blogillani on jo lukijoita vaikka aikas hiljaiseloa nykyään pitelenkin!:) Lupasin arvonnan kunhan 60 lukijaa tulee täyteen ja nytpä niitä näyttää olevan jos niin paljon, hurjaa :) Lupaan tämän viikon aikana laittaa arvonnan pystyyn kunhan saan mietittyä ensin palkintoa. Eli olkaapas kuulolla :)

2 kommenttia: