maanantai 20. joulukuuta 2010

Apilamekko ja apina paita..

Blogataampas nämäkin vaikka kumpikaan ei kyllä ansaitsis päästä esille. Oli sen verran epäonnen ompeluksia molemmat että hohhoijaa.. Tuossa apina paidassa vastusti aika paljon kaikki ( ja yllätys yllätys sen pitäisi tulla siskon pojalle ) ensimmäkään ei ollut kangasta hihoihin asti, sit leikkasin yhdestä 86cm bodysta hihat tuohon, on vähän nukkaantunut tuo kangas tuosta ja haalea mutta ei mielestäni pahannnäköinen kun tuo apina kankaan ruskea värikin on luonnossaan tuollainen haalea ruskea ( tosin kuvassa näyttää molemmat haaleammilta mitä oikeasti silti on..) Helmaa tikatessa alalanka alkoi syrttäämään ja niimpä se sai kankaaseen reiän :( onneksi pienen sellaisen ja sain sen jotenkin peitettyä.
Sitten tämä apila mekko :/ siinä on ensimmäkin kangas niin huonolaatuista ( reklamoin siitä ja lähetin LM tuon takaisin, voi olla viallinenkin kangas mut katsotaan mitä ne sanoo! ) että meni eka pesussa jo niin rumannäköiseksi että näyttää niinku ois pesty kymmeniä ja kymmeniä kertoja, huonomman näköinen mitä meidän ykskään frotee vaate on kovalla käytölläkään menny. Eli en osta kyllä enään koskaan froteita mistä ei oo jollain tutulla aikaisemmin hyvää kokemusta, tumpäsee laittaa rahaa kalliiseen kankaaseen josta ei sit kehtaa tehdä ihmisten ilmoilla pidettävää vaatetta :( Tuossa kuvassa se nukkaisuus ei kyllä näy..
Sitten tässäkin meni ompelussa kaikki pieleen, en jaksa edes luetella :(
Vaikka lopputulos on kyllä ihan ok, mutta aikaa tähän meni paljon paljon enemmän kun tällaiseen perus mekkoon menee yleensä ( sais mennä! )

Työn alla on isoimmalle tytölle pallohelma mekko/tunika, vaikka sitä en kyllä saa valmiiksi pitkään aikaan kun kangas loppui kesken hihoihin, ja oli niin nätin väristä kangasta että taidan joskus tilata sitä silleen et teen kaksosillekin samanlaiset ( luumun/lilan värinen mistä en yleensä niin ole tykännyt..)Rauhaisaa joulua kaikille Blogini lukijoille! <3 :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti