perjantai 21. tammikuuta 2011

Ammuu ja arvonta jatkuu..

Hurautimpas punaisen velourin jämistä haalarihousut. Kaavaa piti vähän soveltaa kun halusin tuon etu kappaleen yhtenäiseksi kun tuo aplikointi tuli tuohon. Ihan kivat tuli, tosin liian reilun kasvunvaran tein kun mahtuu kaksosille vaikka piti tehdä tuolle juniorille nuo ( kaava oli 74-80cm ) No, onneksi ei kauaa mee niin nuita voi pitää jo pienimmälläkin kun sillä nyt käytössä 74cm ja kaksoset käyttää koko 86 ja niinku kuvasta näkee tuo ois just eikä melkein 86 käyttävälle sopiva, ja tuo malli kun on tuollainen niin varmasti voi jo kohta käyttää :)
Kauan mietin millainen aplikointi sopisi punaisen kanssa ja silleen että ne kävisi sit pojalle. Yksi päivä kun lasten kanssa piirreltiin niin isoin tyttö käski piirtää hänelle lehmän, siitä se idea sitten syntyi ja piirtelin sellaisen minkä ois suht. helppo aplikoiden toteuttaa..Nyt nuista mielestäni tuli täysin unisex, voi käyttää tytöllä ja pojalla :)
Aplikointi onnistui ihan ok, mut pari kohtaa siinä on mitkä meni pieleen, näkyykin tuosta kuvasta kun tarkkaan kattoo ;)Ja arvonta jatkuu edelleen, kiva huomata että osallistujiakin on :) Siihen voi siis vielä viikon verran osallistua tuohon aikaisempaan postaukseen kommentoimalla! :)Tytöllä kuvassa punaiset posket kun just tultu ulkoa kun tuon kuvan nappasin :)
Hups, ajattelin sittenkin kokeilla nuita housuja pienimmällekin ja katsokaa nyt, nuitahan voi pitää jo hyvin heti! :o Lahkeet vain liian reilut, hurjaa että nuo on muka noin samankokoisia vaikka ikä eroa on 1v6kk. Kaksoset on pikku kirppusia ja tuo juniori on tuollainen mörssäsi :D ( kuvaa en kerinnyt nappasta edestä, poitsu oli kameraa nopeampi kun aina kääntyi HETI kun lattialle laitoin.. )


9 kommenttia:

 1. suloinen haalari. ja kiva applikaatio! Hienoa kun on ihan itse piirretty kuva, eikä muualta kopioitu... liian usein tulee ainakin itsellä napattua ideat muiden blogeita, kun ei oikein piirtäjän lahjoja ole :) JA kiva kun olit tullut blogiimme lukijaksi :)

  VastaaPoista
 2. ÄÄH, OONPAS OLLU TYHMÄ! Meille olikin tullu lukijaksi vekarana.blogin pitäjä, ja sillä on pikkukuvakkeena niin samantapainen kuva mitä tuo sinun blogisi yläkuva on, että jotenkin sen yhdistin tähän.. Mutta nyt olit klikkautunut lukijaksi , kiva juttu :D

  VastaaPoista
 3. Ihana haalari! Lehmät on ihania ja tuo lehmä näyttää oikein onnistuneelta :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos!
  lallatilaa: joo mietinkin että en taida olla teidän blogin lukijana ja kävin sit katsomassa, pitihän se ilmoittautua. Uusi tuttavuus teidän blogi, ja kivalta näytti :)

  VastaaPoista
 5. Tosi hauskan näköinen lehmä :)

  VastaaPoista
 6. Aivan ihanat haalarit :) enkä kyllä nähny virheitä... :)

  VastaaPoista
 7. Kiitos Petra ja Suvi :)
  Suvi: sitä itse kaikki virheet näkee niin selvästi ja katsoo omia tekeleitä niin kriittisesti. Onneksi kuva vähän armahtaa ;)

  VastaaPoista
 8. Ihanat haalarihousut lehmä aplikaatioineen!

  VastaaPoista
 9. Aivan ihana lehmähaalari! Mistä tuo kaava on, jos saa udella? :)

  VastaaPoista