torstai 16. joulukuuta 2010

tuiki tuiki tähtönen..

Meidän lapset on aivan älyttömän kovia laulamaan, kuuntelisivat vaikka koko päivän lauluja ja laulaisivat ja leikkivät niitä yhdessä. Varsinkin nyt joulun aikaan kun saa laulaa "uusia" lauluja mitä ei muullon vuodesta lauleta. Yks kaikkien suosikki on "tuiki tuiki tähtönen" sitä saan yleensä joka aamukin kuulla kun silmät aukaisen kun kaksoset vetää kuorossa "tuikki, tuikki tähttönen, iitaitin tua kasselen,
Kookealla loittat vaan.." niin ihana aamu herätys, rakkaat <3
Tässä kuvassa siis meidän poppoo laulaa ja esittää tuiki tuiki tähtöstä. Kaikilla lapsilla on mun tekemää vaatetta päällä tosin etenkin pojalla vähän vinksin vonksin,itse kun aina pukee ( paidan helma rullalla, kalsarit kivasti pilkottaa kun resori jäänyt housuista rullalle :D ) Ja nuo pojan housut on alunperin tehty tytölle niin siksi on nuin pitkät.

Rumasti näkyy nuissa mustissa veloureissa polvet, kun tuolla lattialla konttailee niin menee polvet tuon näköiseksi käytössä ( ei ihan nuin selvästi luonnossa näy, salama vaalentaa ja pesussa aina lähtee kyllä pois..)Kaksosille oon tehnyt tuollaiset apina tunikat ja sit punaiset legginsit, tosi hyvin istuvan mallin sain piirreltyä legginseistä!
Tuona päivänä oli molemmilla tytöillä nuo tunikat mutta toinen kerkesi jo kaataa maidot päällensä niin piti vaihtaa toinen paita.

Ärsyttää kun tulee niin suttuisen näköisiä kuvia tuolla meidän kameralla :/ :( no toivottavasti sais kohta uuden kameran niin ois enemmän mieltä blogatakin kun kuvien laatu ois edes hieman parempi..


Tässä taas huonoja yksittäis kuvia muutamasta vaatteesta. Kolme vaatetta on ainakin tuolla minuuttia vaille valmiina joten niistä tulee kuvaa kanssa kunhan kerkeän..


Sitten vähän erilaista käsityötä vaihteeksi. Lasten kanssa askartelimme pari joulutähteä, tai suurimmaksi osaksi minähän nuo tein,lapset ojenteli lähinnä teippiä ja vähän leikkas mistä käskin :D


( älkää välittäkö todella likaisista ikkunoista ja verhotkin on kesäiset kun en oo halunnut vaihtaa nuita kun tykkään niin paljon..) Ja näkyypä tuossa kuvassa meidän toissa päivänä leipoma ja tekemä pipari koristekkin roikkumassa..

1 kommentti:

  1. Ihania ompeluksia, niin pirteitä värejä! :) ja lapsukaiset <3 :) suloisia... on ne vaan niin ihania kun ne laulelee :)

    VastaaPoista