tiistai 9. marraskuuta 2010

mekko takki ja pari pipoa

Tätä tytön takkia on sitten väkerretty KAUAN, vihdoin se on valmis. Kaavat tähän takkiin piirtelin itse enkä kokeillut mihinkään ennen tän takin kankaita, siitä johtuen tässä onkin yks aika iso "virhe" :( tuo kaula-aukko/hupun  aukko on liian suuri eli on liian avonainen päällä ollessaan. Onneksi sit keksin että kaulaliinan kanssa nuin et se menee hupun alta niin tuota pystyy hyvin pitämään. Kuvassa on ruma takkiin passaamaton kaulaliina kun meillä ei kovin montaa kaulaliinaa ole ja tuo passas parhaiten (en niitä yleensä tykkää käyttää ) Tähän takkiin nyt pitää hankkia jostain joku kaunis kaulaliina :)
Muuten tykkään takista kyllä todella paljon ja mielestäni mallistakin tuli kaunis, ei oikein kuvassa pääse oikeuksiinsa eikä saa todellista kuvaa.. ja pitihän takkiin sit tehdä sopiva pipo, en halunnut tuollaista apilaa tehdä ja tyttö halusi rusetti pipon niin ajattelin sen sit tuohon toteuttaa ja mun silmiin ihan passaakin tuohon. Pipot ja aplikoinnit on velouria.

Poika sanoi että hälle pitää tehdä "poikien värinen" rusetti pipo :D tyhmä äiti ei kuitenkaan tehnyt kun tylsän tähden vain. No, kyllä poika tuosta sit alkoi tykkäämään kun vähän aikaa suostuttelin kokeilemaan ja kerroin tähdestä tarinaa.. :)

Alimmassa kuvassa näkyy miten lakki menee takaa eikä jätä kaulaa kovin paljaaksi.

5 kommenttia:

 1. Oi miten ihana takki! Mistä olet noin kaunista apila- kangasta löytänyt? Tosi hienoja kaikki tekeleet :)

  -Hanna-

  VastaaPoista
 2. Todellakin kaunis takki!! Malli näyttää kyllä jo kuvissakin tosi kauniille! Nuo napit on ihan piste iin päälle :)

  VastaaPoista
 3. Hanna: kiitos! netistä tuon kankaan yhdeltä palstalta ostin.

  Papii: Kiitos <3

  Mirka: Kiitos!:) tykkään itsekin nuista napeista ulkonäöllisesti tosi paljon mut et arvaa kuinka monesti on jo mennyt hermot kun nuita napittelee? tyttö ei itse osaa ja yleensä kun johonkin lähdetään niin on kiire :D vetoketju ois kätevämpi mut jotain erilaistakin joskus kaipaa ja nuo passas tuohon :)

  Anna: kiitos!:)

  VastaaPoista