torstai 21. lokakuuta 2010

haalarihousuja

Pikku mies kasvaa hurjaa vauhtia niin sille piti tehdä lisää vaatetta. Kaikista eniten tykkään tuollaisella pikkasella pitää haalarihousuja, tosi kätevät ja riittävän lämpöiset varsinkin näin kylmempään vuodenaikaan bodyn ja sukkisten kanssa. Ensimäisissa ihanaa pehmoista tähtivelouria, tosin tässä on miinuksena se että vähän kuultaa paikoitellen saumojen kohdalta valkoinen läpi :/ ( esim. tuossa kuvassa näkyy tuossa vetoketjun vieressä tympeästi :( )
Ja tähän malliin passaisi paremmin suorat lahkeet mutta kerkesin leikata jo kankaat kun päätin että haluan tähän kumppari lahkeet, kyllä tuo menee nuinkin, mutta ehkä vähän enemmän oisin tarvinnut leveyttä.
Turkoosi kantti ja vetoketju. Vetoketju ei ole aivan samaa sävyä. Ihan kivat tuli ja suloiset päällä, kuvaa vain en nyt voi mallin päällä ottaa kun pikku mies nukkuu  ( ensimmäinen kerta sen pienen elämän aikana se nukahti näin aikaisin yöunille, saa nähdä herääkö tuosta vielä kukkumaan :) )

Sitten toiset haalarihousut trikoosta. Apinat näyttää kyllä tuossa paljon haaleammilta mitä ovat luonnossa, ei oikeasti ole noin kuluneen ja haalistuneen näköinen tuo kangas. Näihin piti tehdä resorilahkeet kun tilasin kangasta niin naftisti että ei ois ihan riittänyt.

Melkein valmiina ompelukoneen vieressä on isoimman tytön huppari, sen jälkeen täytyy taas keskittyä ulkovaatteisiin..( tosin saa nähdä kuinka ikuisuus projekteja nekin on, mies aloittanut uudessa työpaikassa ja nytkin ollut kaks viikkoa reissun päällä :( )

5 kommenttia:

 1. Kivat haalarit! Malli näyttää noissa täydellisen hyvälle! Kunpa olisikin vauva kelle vois yrittää kaikkea pientä ja suloista tehdä :)

  VastaaPoista
 2. Ihanat haalarit.Mä oon kauan aikaa miettinyt tekisinkö housua,hupparia vai mitä tuosta kankaasta.Nyt sain ainakin päätettyä että pienemmälle haalari sen verran ihanat nuo sinun tekemäsi on!

  VastaaPoista
 3. Mirka: kiitos <3 kyllähän tuota on kaikista ihanin ommella aina nuita pieniä vaatteita, vaikka nuo 68cm mitä pojalla jo pääasiassa käytössä niin tuntuu jo itsestä NIIIN isoilta :D ja kyllä olen itsekin tyytyväinen tuohon malliin, istuu tosi hyvin pienen päällä..

  Sani : Kiitos <3

  Vekarana: Kiitos <3 mullakin on tuota kangasta vielä sen verran että isoimmalle pojalle on ehdottomasti tulossa siitä myös huppari :)

  VastaaPoista
 4. hyvän mallinen haalari ja kivat kankaat ja mitkä ihanat tytöt tuoltä edellisestä postauksesta kurkistaakaan...voih,,,mulle tulee ihan vauvakuume...

  VastaaPoista