maanantai 22. marraskuuta 2010

Huppareita, "kuppareita"..

Tässä hiljattain on valmistunut tytölle ja pojalle "kupparit" niinku poika sanoo :D sille ei meinannut millään mennä jakeluun että ne on huppareita eikä "kuppareita" joka kerta kysyi että "äiti millon minun kuppari on valmis? " :D
Ahkerassa käytössä ovat jo olleet. Kaava on oma muokkaus ( johon olen tyytyväinen ). Hiippahuppu molemmissa ja aika tyköistuva malli mutta kuitenkin sopivan väljä.
Tytöllä peikko pariskunta ihanan pehmoisessa velourissa söpistelee, musta huppu, vetoketju, resorit. Pojalle taas pikku veljen kanssa vähän samis väreissä huppari, tähti velouria turkoosilla huppu vuorella ja resoreilla. Oli tarkoitus laittaa turkoosi vetoketjukin mutta en malttanut enää jäädä odottelemaan sen hankkimista kun ruskeaa oli oikeassa koossa valmiina.

Lapset tässä täydessä leikkien lumoissa niin siksí ilmeet vähän hassut. Pojan paidasta ei nyt ole yksittäistä kuvaa kun se illalla oli niin likaisessa kunnossa etten viitsinyt alkaa kuvaamaan. Malli on kuitenkin just sama kun tytön hupparissa, pikkasen pienemmässä koossa vaan. ( inhottavasti kuultaa tuossa kuvassa läpi tuo valkoinen tuosta kankaasta, normaalisti se ei kuitenkaan nuin selvästi näy, salama jotenkin vääristää tuota..) muutenkin huono kuva, mutta lukijani ovat jo varmaan tottuneet minun huonoihin kuviin kun meidän kameralla ei yksinkertaisesti saa hyviä kuvia..SITTEN ETSINTÄKUULUTUS!
jos jollakin on mjugan apina interlockia ( sitä missä keltainen pohja ja punaiset apinat! )
ylimääräisenä 50x100cm tai 2x 50x50cm palaset niin tarjoa mulle!!! tai sitten tietää mistä sitä saa vielä niin saa (pitää!!:D ) vinkata!
Aloin tekemään pikku tytöille mekko/tunikoita kyseisestä kankaasta mutta piti tehdä jo sen verran isot että metri ei enään riittänyt, taka kappaleet jäi kummastakin uupumaan niin pitäisi saada sitä jostain..

4 kommenttia:

  1. multa löytyis 50*145 pala tuota punaista apinaa.jos kiinnostaa vielä niin laita sähköpostia,koitin sun osotettas ettiä mut en löytäny. vekarana@hotmail.com

    VastaaPoista
  2. Vekarana: voi, vitsit aivan ehdottomasti kiinnostaa! laitan mailia :)

    VastaaPoista
  3. Kivoja! Tuo edellisen postauksen takki on aivan ihana! Kaunis malli. Ja pipot tosi kivoja ja kiva kun tulee noin pitkälle niskaan.

    VastaaPoista