perjantai 15. lokakuuta 2010

talvi lakki projektia..

Vihdoin ja viimein sain nuo talvilakit valmiiksi, rasittavaa tämmöinen kun kymmenen työtä lojuu keskeneräisenä eikä ole aikaa ommella. Nyt päätin että nuo on saatava valmiiksi kun niitä alkaa tarvimaan jo, täällä on maa valkoisena <3 <3
Isoimmalle tytölle tuli pöllö lakki, päällinen velouria ja vuorena polar fleeceä. Tähän oli tarkoitus tulla musta tuo pohja väri että sopii paremmin talvihaalariin kun siinä on tuota tummaa roosaa ja mustaa. Mut innostuksissani silitin tuon kuvan vahingossa tuohon ruskeaan kankaaseen minkä olin leikannut valmiiksi yhtä toista kuvaa varten.. ( tuosta ruskeasta kankaasta piti tulla kyläily takkiin sopiva lakki.. ) No kyllä tuo minusta käy sit nuinkin ihan hyvin tuohon haalariin kun tuo ruskea on niin tummaa. Kiva lakki kyllä tuli tuosta, tyytyväinen olen :)

Sitten kaksosille kissa lakit. Olen aina sanonut etten ikinä tee mihinkään lasten vaatteisiin kissoja, ne ei ole minulle niitä kovin lempi eläimiä. No näihin kuitenkin nyt tuli. Ja näiden tarina on sellainen että lainasin kirjastosta lapsille sellaisen ihanan kirjan kun "hyvää yötä Nori" ja se Nori on sellainen todella suloinen kissa. Siitä sit lähti idea että haluan sittenkin kokeilla kissaa, no ei nuista ihan niin suloisia tullut kun kirjassa oleva Nori kissa mutta omalla tavallaan suloisia nuokin. Ja pääasia että lapset tykkää :D
Toiselle kissalle tein viikset, niistä ei sit kuitenkaan tullut kovin hienot niin päätin jättää toisen kissan ilman. Saa luvan pärjätä ilman viiksia :D ( enkä jaksanut sit lähteä purkamaan toisen kissan viiksiä.. )
Kuvaa lakeista tyttöjen päällä en saanut kun meidän ihana kamera päätti tiltata just siinä vaiheessa kun aloin kuvaamaan. Kuvaan myöhemmin.

Sitten vielä isoimmalle tytölle paita Mjukan ihanasta trikoosta. Keltaiset resorit tuomassa vähän ilmettä paidalle.

2 kommenttia:

  1. Söpöjä pipoja! Ja ihana paita, tuo kuosi on niin kiva... :)

    VastaaPoista
  2. kiitos:)
    joo tuo kuosi on kyllä kiva, harmittaa kun tilasin sitä niin vähän, ois haluttanut tehdä kaksosillekin tuosta kankaasta jotain..

    VastaaPoista