maanantai 4. lokakuuta 2010

lentäviä nalleja..

Nämä kaksi nallea halusi päästä sateenvarjoillaan lentämään kaksosten paitoihin. Tässä olen odotellut jonkin aikaa lisää kiinnostavia kankaita kaappeihin. Kankaita odotellessa kaksosten paita pulaan ompelin eurokankaan jousto froteesta tällaiset paidat, niillä on nyt 80cm aikalailla mennyt pieniksi niin niillä ei ole yhtään sopivaa paitaa (tunikoita ja mekkoja kyllä on ja bodyja..) Kuvaksi aplikoin nallet lentämään sateenvarjoilla. Aplikoinnin kankaat velouria ja froteeta, jalat nalleilla on irrallaan.
Nämäkin tosin on tehty jo viikko sitten, kuvaa vain en ole saanut kun jostain syystä meidän kamera ei auennut enään ollenkaan. Tänään kuitenkin sain sen auki kun tahalleen koitin onneani :) (joo naurakaa vain :D ostaisin heti uuden kameran jos ois varaa, kamera on vain siellä meidän "pitäis ostaa" listan loppu päässä kun käytetään enemmän videokameraa..)
Ja paidat on kyllä samankokoiset vaikka kuvassa etummainen näyttää isommalta, kuvakulma hämää..

Tänään pitäisi tulla sit kasa niitä uusia kankaita niin niistä alan värkkämään sit vaatetta. Ensimmäisenä "projektina" on varmaan isoimman tytön talvihaalariin sopiva lakki, siihen onkin idea jo valmiina kunhan vain kangas saapuu..

1 kommentti: