tiistai 6. huhtikuuta 2010

Pitäähän sitä kaksosillekin kun isommatkin sai.. :D

Tällaisilla väreillä sitten syntyi kaksosille tällaiset "mikki hiiri" pipot tai tässä tapauksessa "minni hiiri" pipot ( vaikka minusta nuo on kyllä silti enemmän apinan näköisiä :D ) oli tarkoitus tehdä vaaleanpunaiset tai pinkit mutta kangasta en löytänyt kätköistäni niin paljoa että olis kahteen pipoon riittänyt. 
Kuvissa taas saatte nähdä meidän karseita yöpukuja, niinku näkyy niihin ei panosteta yhtään :D :D Nyt taitaa tällaiset pipot riittää tähän taloon, joitakin pipoja teen kyllä vielä mutta pitäisi alkaa ideoimaan jotain ihan "omaa" juttua, saa nähdä mitä saan aikaiseksi, vai saanko mitään.
Ihan perus kimpereitä on tullut myös tehtyä ilman aplikointia mutta niitä jokaista en nyt jaksa tänne kuvailla.
Meillä jyllää täällä nyt kolmessa lapsessa vesirokko niin vähän nuutunutta porukkaa ollut, kaksosetkin nukkuneet vähän tavallista enemmän päikkyjä niin kerinnyt ommella niissä väleissä.

Seuraavaksi taidan hurauttaa lasten vaatteiden sijaan lapsille uudet verhot huoneeseen. Vähän jotain ilmettä lasten huoneeseen edes kun se on niin hirveä, tällaisessa vuokra talossa kun ei saa päättää esim. tapetteja eikä muitakaan pinta materiaaleja, mitkä täällä on kyllä kaikkialla aivan hirveät :(


1 kommentti:

  1. Voi miten kiva blogi sinulla on. Aivan syötävän söpöset kaksoset=)

    VastaaPoista