tiistai 20. huhtikuuta 2010

Piparikukkaa ja muutama muu näperrys..

Tässä viimeisen viikon aikana ollut niin kaikenlaista että ei ole saanut aikaiseksi ompelu rintamalla paljon mitään, tällaista pientä näpräystä vain. Tuo ruskea piparikukka on kyllä tosi haastava kuvattava, varsinkin meidän surkeistakin surkeimmalla kameralla, tulee ihan sellaisia kuvia niinku tuo kangas ois jo todella aikansa elänyttä :( Tässä kuitenkin kuvaa pikku tytöille tekemistä housuista ja pipoista.
Sitten isoimman tytönkin täytyi saada lätsä niin tein sille valkoisen. Sopii siihen sen ruskea/valkoiseen sydän takkiin kivasti :) Kankaana ihan lakana kangasta ja lipassa toisella puolella valkoista velouria.

Sitten tytölle on ollut tekosalla tuolla kaapin perällä kauan aikaa tällainen mekko/tunika ja nyt hurautin sen vihdoin loppuun. Taitaa kyllä olla tyttö jo sen verran kasvanut siitä kun tuota aloin tekemään että tunikana varmaan täytyy pitää on sen verran lyhkäisen oloinen jo.. Tyttö ei ollut oikein yhteistyöhaluinen tähän kuvaukseen niinku ilmeestä näkee :D namun houkuttelemana sit suostui mutta hymyä ei irronnut.

2 kommenttia:

  1. Voi kun taas on ihania juttuja! Rekkauduin lukijaksi :)

    VastaaPoista
  2. PaaPii: Kiitos!:) sullakin on tosi kivoja juttja blogissasi, käyn usein kurkkimassa ja ihastelemassa mutta harvoin tulee laitettua merkkiä..

    VastaaPoista