lauantai 3. huhtikuuta 2010

Norsua ja "mikki" pipo :D

Pojalle ollut tästä norsu kankaasta jo kauan aikaa viimeistelemättä paita niin nyt sain tehtyä sen loppuun. Housujen turkoosi väri ei oikein natsaa tuohon paidan sävyyn mutta ens tilauksessa on erisävyistä kangasta jonka pitäisi olla lähempänä tuota väriä.
Kun nyt kerran innostuin tuosta aplikoinnista taas niin pojallekin piti saada "mikki hiiri" pipo, pojan sanojen mukaan tuo on mikki hiiri pipo ja kyllä se siltä näyttääkin isoine korvineen ( tuostakin puuttuu vielä suu, jotenki aina unohtuu se nuista ja kuvissa vasta huomaa et jotain puuttuu.. ) värejä mietin sopiviksi lime/muta väriseen haalarin ja yhteen sen sävyiseen takkiinkin, limeä kangasta ei ollut nyt tähän hätään koko pipoon niin tein sit nuin että ruskeasta froteesta pipo ja aplikointiin sitä limeä, ihan kiva tuosta tuli..

Pikku tytöille on suunnitteilla aikaisemmin postaamiini omppu takkeihin keltaisesta velourista pipot, luultavasti niihin tulee kanssa aplikointi, omppu varmaan..ja varmaan pikku tytötkin saa tuollaisen mikki hiiri pipon jonkinlaisilla väreillä, pitäähän sitä kaikilla olla joskus hieman samiksia..

2 kommenttia:

  1. Eksyin sun blogia seurailemaan kun vierailit omassani ja täytyy kyllä sanoa, että sulla on tosi kivoja ompeluksia blogi täynnä :)

    Nää norsut on ihania vaikka kankaanlaatu on mitä on :) Lisäänkin sut blogiluettelooni samointein ;)

    VastaaPoista
  2. Kiitos :)
    joo nuo norsut kyllä on kivoja, itsekään en kyllä ole laatuun yhtään tyytyväinen, tänään sain sen viimeistään todeta. Tytön norsu tunika tuli kolmannesta pesusta ja on ihan täynnä nukkaa ja valkoista haituvaa, ärsyttää kyllä tosi paljon kun tuo kuosi on muuten niin ihana :/ ei sitä tunikaa voi kyllä enään "parempana" vaatteena käyttää kun on niin kulahtaneen näköinen nuin..

    VastaaPoista