keskiviikko 24. maaliskuuta 2010

keväthaalari..

Tässä siskon pojalle tänään valmistunut haalari. 74-80cm kaavalla tehty, saa nähdä kuinka on reilu siskon pojalle kun meidänki tytöille on tosi sopiva..(kuvassa näkyvät läiskät on kuolaa kun kokeilin omalle tytölle tätä :D ) Tämä haalari oliki sitten niin epäonnen ompelus kun vain voi olla, tuntui ettei mikään onnistu ja sai purkaa ja ommella, purkaa ja ommella, enkä ole lopputulokseen silti aivan täysin tyytyväinen :/ no katsotaan mitä sisko on mieltä kun näkee ja kokeilee pojalleen.
Tästä samaisesta kankaasta on omallekin pojalle tulossa takki, melkein valmiina. Tänään vasta saapui paketti missä on kanttinauhaa ja resoreita lisää keskeneräisiin töihin niin pääsee taas ompelee..jotenki ei ole jaksanut aloittaa mitään uutta kun niin monta ollut kesken eräisenä, ja on kyllä ollut niin ihania ilmojakin että ollaan ulkoiltu niin ei paljon ole sisällä jaksanu edes olla..

2 kommenttia:

  1. Kivan näköinen haalari ja tuo kangas on tosi hieno!

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) tuo kangas on kyllä mustakin ihanaa, vaikka tuosta oli aika haastavaa tehä haalaria ( ja takkia ) kun tuo kuvio menee silleen aika hassusti kankaalla niin piti vähän leikellä sieltä sun täältä ja miettiä että edes PIKKUSEN tulee yhtenäisyyttä..

    VastaaPoista