keskiviikko 17. maaliskuuta 2010

Auringon keltaista ja uutta piparikukkaa..

Tässä muutama viime päivien hurruutus, tuosta pojan keltaisesta paidasta voi kyllä suoraan sanoa että hurruutus, eka kertaa kokeilin tuollaista kaulusta ja suoraan sanoen ei kyllä tullut kovin hieno, ihan omasta päästä tuon muokkasin ja laitoin niin sen on kyllä näköinenki, tuon kauluksen alla on siis resori niin siksi vähän vääntyy tuolleen hassusti :D ( päällä kyllä kaulus asettuu vähän paremmin kuitenki mitä kuvassa, en vain saanut poikaa taaskaan suostumaan kuvaan.. ) voi olla et otan sen vielä pois ja teen ihan normi kaula-aukon. Kangas on ihanaa pirteää keltaista velouria, koko 98cm.
Tytölle housut samasta velourista ja sit paita uudesta ihanasta ruskeasta piparikukka kankaasta :) ( mitenhän tuo kangas näyttääkin nuin pliisulta tuossa kuvassa, sen näköinen kuin ois ihan loppuunkulutettu vaikka ei oikeasti ole, meidän huono huono kamera tekee nuista kankaista ihan erinnäköisiä mitä ne luonnossa on :( ) resorit ei ihan natsaa tuohon keltaiseen väriin mut ei nyt sattunut olemaan muuta sävyä keltaista niin saa passata nuin..
Nuo meidän lapset on niin vaikeita kuvattavia että ei saa kyllä kunnon kuvia päällä. Isoin tyttö aina jäykistyy kameran edessä, eikä siltä salassa saa kuvattua ja poika taas ei suostu kuvattavaksi ollenkaan ja pienimmät taas on niin vikkeliä että meidän hidas kamera ei pysy mukana :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti