sunnuntai 7. maaliskuuta 2010

Kevät lakkeja vähän..

Tässä pari kevät lakkia, toinen menee siskon pojalle, on sopiva n. 43-45cm päähän, toinen on ihan vain jämä kankaista tehty huvikseen, sopiva n. 44-46cm päähän ( se on myytävänä, voi kysellä s.postilla jos kiinnostaa! )
Hurautin valmiiksi vain muutaman kevät lakin tässä viikonloppuna kun perjantaina ei vielä saapunutkaan paketti missä on tarvittavaa ( esim. kanttinauhaa ) tällä hekellä keskeneräisiin muihin ompeluksiin. Huomenna paketti saapuu ja sitten valmistuu muutama ompelus mitkä on pientä silausta vaille valmiina. Tytön takkiin tulevan yhden lakin tein myös mutta siitä kuvaa sit valmiin takin kanssa ;)
Toisaalta hyvä kun ei paketti tullut vielä perjantaina kun sieltä on tulossa niin ihanuus kankaita että en olis malttanut varmaan olla ompelematta, eilenki oli niin ihana sää että meni koko päivä lasten kanssa ulkoillessa ja pulkkamäessä :D

Huom!
Jos jollakin pyörii ylimääräisenä retroa/retrotyylistä kangasta joka sopis/riittäis pojalle sopivaan takkiin niin tarjoa ihmeessä! olen kehittänyt kauhean ongelman pojan kevät takista kun sille ei ole vielä yhtään uutta ns. parempaa takkia, enkä löydä mieleistä kangasta en sitten millään :( Värimaailma ruskea/valkoinen/vihreän eri sävyt/keltainen/oranssi ( turkoosi, mutta ei hallitsevana värinä ) yms. kirkkaat sävyt mieluiten, jokin hallittu mutta selkeä kuvio mielellään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti