maanantai 23. heinäkuuta 2012

Optista omenaa ja mekkosetPienimmälle pojalle uupui takki syksyyn. Kaapissa on kauan aikaa odottanut tuo retro optinen omena takiksi pääsyä. Nyt sitten tein siitä kun näyttää että takille on tarvetta vähän väliä kun on niin kylmä. Halusin jotain pirteää väriä vuoreksi ja idea sitten tuosta limenvihreästä tuli siitä kun löysin aikoja sitten ostamani limen vetoketjun. Sävy noissa on kyllä hieman eri mutta ei onneksi haittaavasti. Kivan pirteä tuli eikä liian retromainen minusta. Passaa myös hyvin isoveljen limeen takkiin, kun tykkään että pojilla on samaa tyyliä tai edes samaa värimaailmaa aina yhtä aikaa päällä :) Ajatus oli ensin tehdä isoimmalle pojalle myös tälläinen mutta en osaa varmaan 5-vuotiaalla pitää täysin samanlaista takkia niin leikkasin sitten kahdet kankaat samankokoiseen takkiin, eli 98-104cm. Toinen lähtee myyntiin kunhan sen loppuun asti kerkeän ommella.Kuvassa värit vähän haalistuu. Kangas on luonnossa pikkusen tummempi mitä kuva antaa ymmärtää. Ei siis ole ollenkaan haalistunut.


 Sitten kaksosille Metsolan harmaa/kelta raidallisesta froteesta mekot. Ajatus oli ensin tehdä diagonaali tyyliset mutta kangas ei sitten olis riittänyt sellaisiin niin tein näin pystyyn nämä raidat. Vaakasuoraan tehtynä tuntui liian tylsältä ja tavalliselta. Näissä ei ihan täysin pystynyt raitoja kohdistamaan sivuista mutta ei onneksi ole pahannäköinen vaikka ei yhdistykään. Ja vähän levensin näihin helmaa etten ihan perus liivimekon kaavalla tehnyt.

( ei kannata muuten välittää näistä teksteistä kun nämä on vähän huonosti aseteltu näihin postauksiin. Inhoan tätä uutta ulkoasua täällä bloggerissa kun en osaa oikein käyttää tätä. Kohdistukset menee aina miten sattuu ja tekstit pomppii mihin haluaa :/ )

5 kommenttia:

 1. voi elämän kevät miten kaunis takki! Onks tää se, minkä mä saan ostaa?

  Sä oot niin näppärä (ja mä niin katellinen sun taidostas!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Vinkeän äiti :) joo jos vain koko on oikea ja tuollainen miellyttää niin sinä olet etusijalla sen takin ostossa :) (tosin menee ainakin viikko/pari että loppuun kerkeän sen ommella)

   Poista
  2. Hiiop! Kauniimpaa saa hakea!
   Ja koko on presiis oikea. Maltan odottaa kyllä - ja ehdottomasti juu tahdon tuon! Mä en tajua mihin hävitettiin muutossa se edellinen takki, se ois niin meidän tosikolle nyt sopiva. Täytyy penkoa kaikki mahdolliset jemmat vielä.

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Ihanan pirteitä vaatteita, mulla on kans tuota Metsolan raitajoustista, mitähän siitä keksis :)

  VastaaPoista