keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Olipa kerran resut farkut..Mulla on pussillinen lahkeista resuja farkkuja tai muuten sellaisia mitä ei tuu IKINÄ käytettyä ( joita en muka muutossakaan raskinut heittää menemään. Vaikka kyllä monta pussillista heitin ja nyt taas harmittaa kun keksin niille tosi hyvää uusio käyttöä! ) Velour ja frotee housujen lisäksi on pojilla tarve vähän "siistimmille" housuille. Päätin sitten kokeilla omista turhista farkuista housuja kun niin monessa paikassa nähnyt tällaisia kierrätetyistä farkuista tehtyjä. Tuollaiset resori kantit tein mitä noissa aiemmin postaamissani shortseissa. Ja pitkien resorien ja mallinsa ansiosta pitkäikäiset, näissä resori harmaa. Luonnossa hieman tummempi. Housut ylemmässä malli kuvassa 86-92cm vaate kokoa käyttävällä ja alemmassa 104cm vaate kokoa käyttävällä. Isommalle pojalle en ihan saa tehtyä koon 32 farkuista joten pitää isompia jostain koittaa haalia että saa isommallekin tehtyä kun omista vanhoista tulee vaan näitä max. 104cm.

Tyttöjen kanssa ( tai oli pojatkin tekemässä :D ) teimme lisää kaulakoruja puuhelmistä. Isoimmalla tytöllä oikeastaan vaan ollut erivärisiä helmiä niin tehtiin nyt kaksosillekin :) Näissä 20mm kokoiset laadukkaat helmet.

Kaikille tytöille tein uudet lätsät kun edelliset paljon käytetyt on aurinko niin haalistanut että halusin uudet loppu kesäksi. Tästä kuosista ollut niin tykätyt ja käytetyt lätsät että tein samanlaiset :) Kuvassa ei taas nämä näytä oikein miltään :(  


( jos joku osaa neuvoa miten saan nämä tekstit nätimmin asettumaan niin otan ilolla neuvoja vastaan! :) varsinkin tuo otsikko on ärsyttävä kun on niin kiinni tuossa eka kuvassa :/ )

3 kommenttia:

 1. Kivat housut, mäkin oon noita tehnyt! :D

  VastaaPoista
 2. Kivat farkut! Oli meillä ykköshousuja päikkärissä keväällä, mukavat jalassa, mutta olivat farkkupojalle mieleen kun velourhousut on niin tyhmiä... :-D

  Mistä sie olet noita puuhelmiä ostanut? Meillä tytöt ja äiti tykkäisi eri värisistä puuhelmistä!

  VastaaPoista
 3. Kiitos kommenteista :)
  Mirka: Joo nuo on kivoja nuo farkut, oon ihastunut aivan täysillä.
  Ja noita puuhelmiä olen ostanut netistä sellaisesta paikasta kun helmikauppa :) meillä myös tykätään noista kovasti, tytöillä melkein päivittäin on helmet kaulassa.

  VastaaPoista