sunnuntai 26. elokuuta 2012

Uudet tuulet puhaltaa..
Tänne on unohtanut päivitellä vaikka ompelukone on laulanut ihan kunnolla..Laitoin muutaman meille vääränkokoisen talvihatun myyntiin ja kyselyitä tuli niin paljon että päätin vähän enemmänkin alkaa tekemään myyntiin. Yhden yön inspiraationa sitten syntyi facebookkiin ihan omat ompelusivut näille talvihatuille ja kierrätysfarkuille, siellä otan pienimuotoisesti tilauksia vastaan. Voi käydä tutustumassa osoitteessa: https://www.facebook.com/DesingSarliina?ref=hl

Tässä pieni osa tilauksista mitä on lähtenyt maailmalle, näkee vähän minkätyylistä teen :)
 


Isoimmalle tytölle uusi takki syksyyn. Tyttömäista laskostusta ja pallohelma. Meidän tyyliin kuuluva hiippahuppu. Punainen vuori ja resorit. Tyttö tykkäs tästä kovasti, harmi vain kun on ollut sen verran sateista että montaa kertaa tätä ei ole eskariin voinut laittaa.


Tässä kummimurulle samanlainen mekkonen mitä omillekin tein. Tämä meinas vähän epäonnistua mutta onneksi sain kuitenkin käyttökelpoisen mekkosen tehtyä :)

3 kommenttia:

 1. Ihania hattuja tosiaan! :D Kuin myös muut on tosi onnituneita ompeluita! :)

  VastaaPoista
 2. tosi kauniita ompeluksia, ei ihme, että on tullut kyselyitä :) Tuo takki on aivan huippu! :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos Miina ja Suvi :)
  Suvi: Tuosta takista tykätään kyllä tytön kanssa molemmat myös tosi paljon. Yllättävänkin hyvin onnistui. Malli on livenä tosi ihana, vaikka itse sanonkin ;)

  VastaaPoista