keskiviikko 8. elokuuta 2012

Talvipipo kaavailua..
Talvi jo mielessä niinku näkyy :D Uusia kaavoja ajattelin kokeilla ensi talven päähineisiin. Nämä on kokeilu versioita joten on vähän liian pieniä omille tytöille tai sitten muuten vain epäsopivia väreiltään tyttöjen talvi asuihin. Mallista kuitenkin tykkään molemmissa, kruunussa ja "hiippa" hatussa. Ja näistä malleista syntyy ehdottomasti ainakin yhdet hattuset tytöille, tuli sen verran hyvät kaavat omasta mielestä heti eka yrittämällä :) Tässä päällinen ja vuori polarfleeceä.Tämän hatun sävystä en saanut oikeaa sävyä millään kameralla talteen. On luonnossa enemmän lila, eikä noin sinertävä mitä kuva antaa ymmärtää. Tähän tyttö ihastui täysin. Kuulema päässä tosi kivan tuntuinen ja ihastui muutenkin kokonaisuuteen :) Parasta palautetta aina käyttäjältä! Tässä hatussa päällinen polarfleeceä ja vuori merinovillaa.Tässä samaa mallia kun edellisessä, vähän pienemmässä koossa vain :)

Tässä yksi poikien hattu malli, tällaisesta voi toki tehdä tytöllekin. Nämä on tilaushattuja, koko n. 56-58cm molemmissa. Omalle pojalle en vielä ole voinut tehdä kun ei ole vielä talven asu väritys täysin selvillä :)


Ja nämä ei varmaan esittelyä kaipaa ;) kierrätysfarkkua taas, isoimmalle pojalle, pikkusen isommassa koossa kuin edelliset jotka osoittautui pikkusen turhan nafteiksi. Nämä on nyt täydellisen kokoiset :) Tänään kävin koti kotoa hakee ison pussillisen huippuja farkku materiaaleja tälläisiin niin näitä ja hameita on tulossa kasa lisää..

2 kommenttia:

 1. Ihanat pipomallit! Itse en ole saanut vielä edes syyspipoja tehtyä..

  VastaaPoista
 2. If you're trying to lose fat then you absolutely have to try this totally brand new personalized keto diet.

  To create this keto diet service, certified nutritionists, fitness couches, and chefs have united to develop keto meal plans that are productive, decent, cost-efficient, and delicious.

  Since their grand opening in January 2019, thousands of people have already transformed their figure and well-being with the benefits a good keto diet can offer.

  Speaking of benefits: in this link, you'll discover eight scientifically-proven ones given by the keto diet.

  VastaaPoista