lauantai 21. heinäkuuta 2012

Puolikuu taskuja ja hellevaatetta :)Tällaiset puolikuu taskut on ollut ajatuksissa tehdä jo kauan aikaa. Jotenkin ei vaan oo saanut kokeiltua. Nyt sitten löysin isoimmalle tytölle pitkän etsimisen jälkeen tuosta ihanasta sunday kankaasta mekon, päätin että kaksosille saatava samaa tyyliä :) Sunday kangasta on tosi vaikeaa löytää niin idea syntyi sitten noista taskuista yksiväriseen kankaaseen. Mekkojen kankaaksi pääsi ihana sinapinvärinen joustofrotee.  Nuo puolikuu taskut ei ollutkaan niin yksinkertainen juttu kuin ohjeesta mistä luin niin saattoi kuvitella. En ole ikinä varmaan yhtään vaatetta purkanut ja tehnyt uudestaan niin paljon kuin näistä ensimmäisenä tehtyä versiota :D meinasin jo luovuttaa mutta onneksi en kuitenkaan. Sitten kun se alkoi sujumaan niin kyllähän noista suurinpiirtein sitten sai sitä mitä mielessä oli :) ( ei kannata kovin tarkalla silmällä katsoa kuvaa kun nuo puolikuut ei oo täysin symmetriset, mutta eipä tuo käytössä näy ollenkaan niin ei haittaa. Kuitenkin samassa kohti nuo kummassakin vaikka kuvassa näyttää ettei ois ) Lopputulos on päällä ihana, juuri niin meidän tyyliä :)

 Tässä Kolmelle nuorimmalle jo muutama viikko sitten valmistuneet shortsit. Kankaana ihana ohkainen joustofarkku. Kuva haalistaa värejä. Farkku on luonnossa tummempaa ja nuo resorit myös ihanan kirkkaat. Harmi vaan kun tämä Suomen kesä on niin kylmä että ei nämä oo päässyt kuin kerran päälle ( päältä suoraan otettu tähän kuvaa niin siksi ovat noin ryppyiset kuvassa ) Jos ei lämpimiä kelejä tuu niin ainakin tytöillä tulee varmaan pidettyä sitten kylmemmillä säillä sukkahousujen kanssa että pääsee useammin käyttöön :) Tämä malli on tosi kiva, todella hyvin istuu lasten päälle.Sitten tässä siskon pojalle valmistunut t-paita pigviini trikoosta. Ja jo maailmalle matkanneet samanlaiset shortsit mitkä omillekin tein. Seuraavassa postauksessa sitten tuleekin vähän syksyisempää, eli takkeja ainakin. Yksi onkin jo viittä vaille valmis :)
7 kommenttia:

 1. Onpa ihanan näköisiä vaatteita, etenkin nuo kaksosten mekot on aivan ylisuloiset!:)

  VastaaPoista
 2. Ihania vaatteita, varsinkin nuo mekot! Minultakin meinasi hermo palaa tuonkaltaisten taskujen kanssa, olen tässä keräillyt rohkeutta kokeilla niitä joskus uudestaan :D

  VastaaPoista
 3. Ihania!!Mää tein mun pikkusiskolle viime jouluna joululahjaks frotee housut johon tein tuollaiset puolikuun malliset taskut!:)

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommenteista! Joo nuo puolikuu taskut raastoi hermoja kyllä alkuun mutta sitten kun tietyt jutut oppi tekemään oikein niin noita on ihan kiva tehdä ja varmasti tulee tehtyä noita jatkossa moneen vaatteeseen, tuo niin kivasti ilmettä yksiväriseen :)

  VastaaPoista
 5. Tosi kivan näköisiä vaatteita nämäkin. Millä kaavalla teit nuo shortsit? Vai onko oma sovellus? :)

  VastaaPoista
 6. Suvi: Joo melkeimpä kaikki minun kaavat on omia sovelluksia niinku nämä shortsitkin :D

  VastaaPoista
 7. Ok...

  What I'm going to tell you may sound pretty weird, maybe even a little "strange"

  BUT what if you could just click "PLAY" to LISTEN to a short, "magical tone"...

  And suddenly attract MORE MONEY to your life?

  And I'm talking about BIG MONEY, even MILLIONS of DOLLARS!

  Do you think it's too EASY? Think it's IMPOSSIBLE?!?

  Well, I've got news for you..

  Many times the most magical miracles life has to offer are the EASIEST!

  In fact, I will PROVE it to you by letting you listen to a real-life "magical wealth building tone" I've produced...

  YOU just hit "PLAY" and watch money coming right into your life... starting almost INSTANTLY...

  CLICK here NOW to experience this mysterious "Miracle Abundance TONE" - as my gift to you!

  VastaaPoista