maanantai 23. heinäkuuta 2012

Optista omenaa ja mekkosetPienimmälle pojalle uupui takki syksyyn. Kaapissa on kauan aikaa odottanut tuo retro optinen omena takiksi pääsyä. Nyt sitten tein siitä kun näyttää että takille on tarvetta vähän väliä kun on niin kylmä. Halusin jotain pirteää väriä vuoreksi ja idea sitten tuosta limenvihreästä tuli siitä kun löysin aikoja sitten ostamani limen vetoketjun. Sävy noissa on kyllä hieman eri mutta ei onneksi haittaavasti. Kivan pirteä tuli eikä liian retromainen minusta. Passaa myös hyvin isoveljen limeen takkiin, kun tykkään että pojilla on samaa tyyliä tai edes samaa värimaailmaa aina yhtä aikaa päällä :) Ajatus oli ensin tehdä isoimmalle pojalle myös tälläinen mutta en osaa varmaan 5-vuotiaalla pitää täysin samanlaista takkia niin leikkasin sitten kahdet kankaat samankokoiseen takkiin, eli 98-104cm. Toinen lähtee myyntiin kunhan sen loppuun asti kerkeän ommella.Kuvassa värit vähän haalistuu. Kangas on luonnossa pikkusen tummempi mitä kuva antaa ymmärtää. Ei siis ole ollenkaan haalistunut.


 Sitten kaksosille Metsolan harmaa/kelta raidallisesta froteesta mekot. Ajatus oli ensin tehdä diagonaali tyyliset mutta kangas ei sitten olis riittänyt sellaisiin niin tein näin pystyyn nämä raidat. Vaakasuoraan tehtynä tuntui liian tylsältä ja tavalliselta. Näissä ei ihan täysin pystynyt raitoja kohdistamaan sivuista mutta ei onneksi ole pahannäköinen vaikka ei yhdistykään. Ja vähän levensin näihin helmaa etten ihan perus liivimekon kaavalla tehnyt.

( ei kannata muuten välittää näistä teksteistä kun nämä on vähän huonosti aseteltu näihin postauksiin. Inhoan tätä uutta ulkoasua täällä bloggerissa kun en osaa oikein käyttää tätä. Kohdistukset menee aina miten sattuu ja tekstit pomppii mihin haluaa :/ )

6 kommenttia:

 1. voi elämän kevät miten kaunis takki! Onks tää se, minkä mä saan ostaa?

  Sä oot niin näppärä (ja mä niin katellinen sun taidostas!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Vinkeän äiti :) joo jos vain koko on oikea ja tuollainen miellyttää niin sinä olet etusijalla sen takin ostossa :) (tosin menee ainakin viikko/pari että loppuun kerkeän sen ommella)

   Poista
  2. Hiiop! Kauniimpaa saa hakea!
   Ja koko on presiis oikea. Maltan odottaa kyllä - ja ehdottomasti juu tahdon tuon! Mä en tajua mihin hävitettiin muutossa se edellinen takki, se ois niin meidän tosikolle nyt sopiva. Täytyy penkoa kaikki mahdolliset jemmat vielä.

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Ihanan pirteitä vaatteita, mulla on kans tuota Metsolan raitajoustista, mitähän siitä keksis :)

  VastaaPoista
 4. Did you hear there's a 12 word phrase you can speak to your crush... that will induce intense feelings of love and instinctual attractiveness to you buried inside his chest?

  Because deep inside these 12 words is a "secret signal" that fuels a man's impulse to love, worship and protect you with his entire heart...

  ===> 12 Words That Trigger A Man's Desire Impulse

  This impulse is so hardwired into a man's brain that it will make him work harder than ever before to love and admire you.

  As a matter of fact, triggering this influential impulse is so important to getting the best ever relationship with your man that once you send your man one of the "Secret Signals"...

  ...You will soon find him open his mind and soul to you in such a way he's never expressed before and he will distinguish you as the one and only woman in the universe who has ever truly tempted him.

  VastaaPoista