sunnuntai 13. marraskuuta 2011

Apina papina ja yksinäinen norsu..

Hiljainen hetki ja kupponen kuumaa :) Mies lähti lasten kanssa mummolaan pappaa onnittelemaan. Itse jäin nuorimman kanssa kotiin kun pieni mies on vielä hieman kipeä. Nyt mini mies meni nukkumaan niin äitillä aikaa istua koneella hetki. Päivitelläämpäs sitten viimeisimpiä ompeluksia tänne :)


Tämä pipo kuuluu siihen kastiin missä kaikki mene pieneen. Moni varmaan huomaa tuosta kuvasta kenen upeaa luomusta tuossa on yritetty jäljittää? Ja nimenomaan YRITETTY, ei ole kyllä sinne päinkään. No, keikkuupa pojan pipossa sitten ihan omanlainen apina papina. Kuvaan on siis otettu mallia Pikkujekulta, hattua täytyy nostaa kuinka upeita töitä hän tekee. 

Tuo kuva on ensinnäkin vähän liian suuri tuohon kun jouduin aika reippaasti pienentämään kangasta. Laitoin liikaa kasvunvaraa ja siitä ois tullut niin jätti että pakko oli pienentää. Nyt tuo siitä johtuen on vähän hassusti tuo kuva tuossa. Virheistä oppii, seuraava on sitten jo varmasti parempi. Ainakin tuolta osin.

Päällinen tuossa on velouria ja vuori polar fleeceä. Päässä tuo on kivan mallinen ja varmasti tulee kyllä käyttöön :)


Tämä pipo olikin sitten kiva tehdä, niin ihanan yksinkertainen. Siskon pojalle on tämä menossa. Talvi mallia ja hieman lörppä. Tämä on tulossa ticketin tähti toppahaalarin kaveriksi, toivottavasti passaa värit siihen. Oma pikku potilas oli mallina ( jolle tämä on pikkusen iso ).  


Yksi pieni elefantti marssi näin, aurinkoista tietä eteenpäin..

Tällainen vähän erilainen ompelu kokeilu. Olen jo kauan aikaa luvannut lapsille ommella niille pehmo leluja. Tässä ensimmäinen ( ja luultavasti viimeinen tällainen ) Taidan keskittyä seuraavaksi noihin tilda pehmoihin kun ne on vähän yksinkertaisempia.
En tiedä teinkö tämän jotenkin maailman vaikeimman kautta mutta työläs tämä oli tehdä. Tosin tähän oli vain kaavat ( joita oli varmaan kymmenen eri osaa ) ja ohjeet englanniksi joista en ymmärtänyt mitään. Luulen että helpommallakin olisin voinut päästä kun olis ollut eka kerralle selvät ohjeet.

Ja kaiken lisäksi ompelukone temppuili koko ajan, sekin varmasti osa syy miksi tuntui niin työläältä. Siitä jotuen tämä ei muutamasta kohtaan kestä tarkkaa katselua kun jouduin parsimaan käsin. Hyppytikkejä oli ompelukone tehnyt mistä ois lähtenyt purkautumaan :(

Noh, lopputulos on kuitenkin ihan kiva. Ja varmasti leikkeihin lapset sen kelpuuttaa, jos nyt edes raskin antaa sitä leikkeihin :D
 

6 kommenttia:

 1. Kivoja hattuja - ja ihan kiva apina papinahan tuo on! "Yksi pieni elefantti marssi näin, aurinkoista tietä eteenpäin. Koska matka oli hauska niin, pyysi hän mukaan yhden toverin?" :D

  VastaaPoista
 2. Joo, minunkin mielestäni kiva apina! Ja norsu on aivan ihana! Mistäpä noin ihanaa omenakangasta löytyy?

  VastaaPoista
 3. Hei sulla on näköjään blogi!! Tosi kiva!!:)
  ihan sattumalta löysin tänne..;)

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommenteista! :)
  Hanna: Tuo omena kangas on jotain aitoa retroa, aikoinaan olen tehnyt tuosta kankaasta takin ja hiippapipon niin tuossa norsussa on sen kankaan jämät.

  VastaaPoista
 5. Ihana tuo elefantti ja kangas on kovin tuttu :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos Suvi! hei, sultahan minä taisin tuon aikoinaan ostaakin :)

  VastaaPoista