maanantai 19. syyskuuta 2011

Myyrä

Tässäpäs ihka ensimmäinen myyräni. Ihan perus myyrä vain ilman mitään ylimääräisiä yksityiskohtia. Pitihän meidän myyrä fanin saada omansa. Ja kyllä hän tykkääkin, ihan niinkin paljon että ei meinannut eilen antaa laittaa sitä pesuunkaan ollenkaan :D
Tämä paita onkin ollut teko asteella jo monta kuukautta, jotenkin ei ole tuo aplikointi ottanut tulta alleen pitkään aikaan. Nyt sitten tytön takkiin vetoketjua odotellessa aattelin tehdä tuon loppuun.
Nyt sitten taas innostuin tuosta aplikoinnista ja pöydällä odottaakin neljä pipoa valmistumistaan :)


Mikä siinä onkin että mihinkään ei ole koskaan täysin tyytyväinen? kait olen liian perfektionisti oman käden jälkeen varsinkin..
Siispä tässäkin paidassa on omaan silmään sanomista vaikka pääasiassa tyytyväinen olenkin. Esim. kuva ois pitänyt olla ylempänä tai sitten jotain vielä tuohon yläosaan, sitten kuvassa on ainakin pari pikku kohtaa mitkä ei oo tarpeeksi siististi.

Tein tähän tuollaiset pikkusen pitemmät resorit ihan tarkoituksella, että on pikkusen kasvunvaraa kun meillä tahtoo ensimmäisenä aina hihan pituus paidoista loppua. Kangas on Metsolan froteeta ja kaava tässä on oma sovellus.

Sitten tässä ihan perus velourit, ikasyrin "marja" velourista isoimmalle tytölle. Koko n. 116cm. Kaunis sävy tässä kankaassa, tykkään :)Ja loppuun kuva veljeksistä ja jonkinlaisen kuvan saa myyrä paidasta päällä :)

3 kommenttia:

  1. Ihana paita on ja tosi suloinen tuo myyrä. Näyttää kyllä oikein siistiltä.

    Itselläkin on haaveena applikoida myyrä, mutta enpä ole vielä uskaltautunut kokeilemaan...

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommenteista.
    Aatsipoppaa: kokeilemaan vain, tuo oli kiva tehdä :)

    VastaaPoista