tiistai 28. kesäkuuta 2011

sekalaista settiä..

Pitkästä aikaa kerkeän tänne postailla. Ommellut olen kyllä tasaseen tahtiin aina jotain pientä. Niistä nyt osa tänne. Lätsiä on tullut tehtyä vielä vino pino, niitä en nyt kaikki jaksa postailla kun suurin osa samoista kankaista mitä aiemmissa postauksissa.


Aloitetaan vaikka apilamekkosista. Ihanaa, ihanaa apila trikoota. Kaikille tytöille mekkoset rypytys helmalla. Näihin laitoin helman rypytyksen framilonilla ja ihastuin täysin, niin helppoa ja tulee siisti ja kivannäköinen

Sitten siskon pojalle "pupu kestit" trikoosta shortsit ja omalle pojalle t-paita. Ja molemmille omille pojille t-paidat apina trikoosta. Tämä on minusta erittäin hauskannäköinen kangas :)
Sitten lätsä osastoon nyt laitan tästä lätsästä kuvan kun sattui koneella olemaan ja on vähän erilaisesta kankaasta mitä muut tekemäni. Tämä on tehty siitä kankaasta mistä tein tytölle aiemmin mekon. Ihan kiva tuli mutta liian pieni mun makuun isoimmalle tytölle tai pojalle. Tämän saa joku ostaa jos kiinnostuu :)


Sitten viimeisimpänä mutta ei vähäisimpänä pienimmän pojan virkattu takki. Tästä tuli hieman liian iso mutta on sen verran kasvavassa iässä poika että varmasti on jo syksyllä hyvä. Eikä nytkään ole niin paljon liian iso etteikö kylminä iltoina vois pitää :) Lanka vaan meinas loppua ihan totaalisesti kesken niin ois voinu siksikin tehdä hiukan pienemmän.
Siksi tuo väri maailma on nyt tuossa vähän erilaisen mitä aluksi ajattelin. Esim. hupun oisin halunnut yksivärisen vihreän ja isomman ja tuo "nappi lista" jäi tynkä mittaiseksi. Mutta tuskin nuo menoa haittaa,pääasiassa että kuitenkin sain tuon valmiiksi.
( hihat ei oo muuten erimittaiset vaikka kuvassa näyttää, kaikista parhaiten takista saa mallin selville kun se on päällä mutta laitan sitä myöhemmin kun pienin nyt nukkumassa.. )

3 kommenttia:

  1. Paljon kivoja juttuja! Framilon nauha on tosi kätevä, mekot ovat kauniit. Lätsä on suloinen kun mikä ja neuletakki söpöläinen, mahtavat värit mun mielestä!

    VastaaPoista
  2. Kauniita ompeluksia taas :) hauska tuo lätsä, ihanat värit siinä :) ja neuletakissa myös :)

    VastaaPoista
  3. Moi! Tämä takki on aivan mahtava! Olen ennen oman blogin aloitusta vieraillut täällä muutamankin kerran, mutta nyt vasta löysin uudelleen paikalle! Myyräpaita (ihana!) postaus kiinnitti huomioni jossain blogiluettelossa. Jään lukijaksi siis! :)

    VastaaPoista