perjantai 10. kesäkuuta 2011

Kesäisiä kuvia ja ompeluksia..

Nyt se kesä sitten tuli, huhhuijaa. Lämmintä piisaa täällä vähän pohjoisempanakin tosi kivasti :) Ihanaa kyllä. Jossain välissä on ulkoilun lisäksi kerinnyt koneellekin hurruuttelemaan pienemmäksi tuota keskeneräisten ompelusten kasaa. Lippalätsiä on syntynyt useampia ja monta oodottaa vielä keskeneräisenä.

 Tässä kuvassa tytöllä on retro apila kankaasta ommeltu lätsä. Ja pojalla ikasyrin pupu kestit kankaasta ommellut shortsit/caprit, vihreällä resorilla. Näistä tuli tosi kivat vaikka aluksi tuntui että tämä kangas on taas yksi niiden joukossa joka aiheutti vaan tunnetta että "plaah" :D
Tässä kuvassa katsotaan kun postipoika jakaa postit että pääsee äitin kans hakemaan ne :)


Tässä sitten postilaatikolle postin hakuun :) ja samalla näkyy shortseja takaa..
Meidän pieni kesämies mielipuuhassaan ulkona. Uusi lätsä ja shortsit jalassa ( ja bodykin on pitkähihaisesta duunattu lyhythihaiseksi kun näytti että t-paitoja ei oo tarpeeksi )
Tuosta lätsän kankaasta tykkään tosi paljon, harmi kun siitä ei isommalle tullut sopivaa lätsää :(
Toisen lätsän kuitenkin tein kun en voinut olla tuhoamatta loppu kangasta. Sen saa joku omakseen jos halajaa, se on myytävänä. Myös yksi apila lätsä ja ruskea lätsä joutaa myyntiin. Jos joku kiinnostuu niin mailia voi laittaa pasjoh@luukku.com
 Tässä pärit lätsät. Kaksi puuttuu kun on jo käytössä. Pienemmälle pojalle näistä kaksi, toiselle kaksoselle ( toiselle tulossa ) ja siskon pojalle yksi.


Alimmassa kuvassa ollaan just pelattu jalkapalloa ja on pelitauko. Lapset odottelee että äiti hakee jätskiä :)

4 kommenttia:

 1. Ihania kuvia :) Ja tosi nätit lätsät! Voi kun itsekin saisi aikaseksi ommella hattuja!

  VastaaPoista
 2. Hei, minkäkokoinen tuo ylimääräinen lätsä on? ja paljonko haluaisit siitä? Makeita lätsiä..

  VastaaPoista
 3. Kiitos kommenteista :)
  paaltsi: Itseasiassa ylimääräisiä on tuollainen ruskea ja sitten tuo vihreä/valkoinen, koko on passeli n. 1-3 vuotiaalle, meidän 4wee pojalla on py n.52cm ja hänelle on mun makuun ainakin turhan nafti. Jos kiinnostaa niin laita mailia :)

  VastaaPoista
 4. Ihanat lätsät, vihreä on tosi suloinen!!!

  VastaaPoista