sunnuntai 15. toukokuuta 2011

Auringonlasku,vaiko nousu..

Miten tuo ompelu aika onkin niin minimissä nykyään. Lämpimät ilmat vie kyllä sen verran enemmän pihalle että oisko yks syy siinä. Mutta tuo ne lämpimät ilmat kyllä mulle vähän stressiäkin :/ nimittäin lasten kesävaate varastot on niin minimit että ihan hirvittää, ja sitä vaatettahan kesällä likaantuu vielä tavallista enemmän kun pihalla melkeimpä asutaan. Eilen mies pakkas kaikki lapset ja lähti niiden kanssa mummolaan niin sain hieman ommella. Todella tyytyväinen olen tulokseen :)

Isoimmalle tytölle syntyi retro mekkonen IHANASTA kankaasta, tykkään tästä hirveästi, jokin tuossa vaan viehättää paljon <3 harmi kun sitä ei ollut enempää, tämä mekko siitä vain tuli ja lippalätsään on kankaat leikattuina ( ja riittää ehkä toiseenkin lippalätsään mutta ei mihinkään isompaan ) Kaksosillekin oisin tästä kankaasta halunnut mekot.


Voi sanoa että tässä on melkeimpä oma malli. Alunperin tuohon kyllä oli kaavat, olikohan jostain suuri käsityö lehdestä, mutta jouduin muokkaamaan kaavaa NIIN paljon että aika pitkälle tuo on kyllä oma, ja tykkään! Onko tuossa kankaassa nyt aurigon lasku vai nousu. Kangas on retro verhoa.

Sitten tässä on muutama kesä lätsä. Vihreä omppu lätsä on myyty. Keltaiset metsäneläin lätsät on kaksosille. Mietin mistä kankaasta kaksosille teen kun puuvilla varastot on aika pienet mulla. Löysin sit tuolta kaapin perältä tuollaista aika vahvaa puuvillaa jonka näin sit kaksosten lätsinä. Ruskea vakosamettinen on pojalle. Jotenkin minusta tuon kankaan kanssa sopi nappi tuonne päälle ja sattui löytymään kaapista ruskeita isoja nappeja niin olihan se pakko kokeilla ja tykkään kyllä.
Tyttö joutui malliksi kokeilemaan kun poika ei suostunut kuvaan. Lätsästä kuitenkin kovasti tykkää kun jo tänään koko päivän viilettänyt pihalla lätsä päässä.
Kaksoset oli jo nukkumassa niin niistäkään ei nyt sovituskuvaa ole.

2 kommenttia:

  1. Aivan upea mekko ja lätsät ovat todella suloiset!

    VastaaPoista
  2. Aivan ihana kyllä tuo mekko, sekä malli että kangas! :) ja nuo lätsät myös! Minun pitäis kans ehtiä noita lätsiä ompelemaan... kaavat on valmiina :)

    VastaaPoista