torstai 28. huhtikuuta 2011

myssykkä ja lätsä

Pientä on ollut ompelu rintamalla kun kangas varastot alkaa oleen tyhjät ja lisää odottelen tulevaksi. Oompas sitten tehnyt jämä kankaista jotain pientä. Miehen sisko pyysi pojalleen tekemään samanmoisen hiippamyssyn minkä tein nuorimmaiselle jokin aika sitten. Kangasta oli vielä just yhteen myssykkään niin totta kait siitä tuli lasten serkku pojalle myssy. Mustaa resoria ei enään ollut tarpeeksi niin laitoin sitten turkoosin kun se oli ainut sopiva mitä oli riittävästi ja lankaakin sopivan väristä. Täytyy vissiin lähteä lanka kaupoillekin.



Sitten on ollut suunnitelmissä aloittaa taas kesä lätsien tekoa kun tuo kesä näyttää tulevan kohisten. Tein sitten ensimmäiseksi jo viime kesänä leikkaamista kankaista pikkuisen lätsän. Nämä oli leikattu kaksosille mutta eihän ne niille enään mahdu, pikku juniorillekin vähän ehkä mun makuun liian pieni. Pojan py n. 46,5cm, sanoisin että parhain 44-46cm päähän. Eli nämä lätsät menee myyntiin ( toinenkin on siis työn alla )

Malli on siinä iässä että paikallaan ei olla sekuntiakaan missään eikä mitenkään niin kuvaaminen oli aikas haastavaa :D


2 kommenttia:

  1. Aivan mielettömän suloinen tuo hattu joka teidän pienimmäisen päässä :) Millä kaavalla teit?

    VastaaPoista
  2. Suvi: kiitos :) oma piirros on tuo kaava, viime kesäksi piirtelin jo. Jokaiselle lapselle oma kokonsa vaikka tuota pienintä pitää nyt vähän muokata suuremmaksi..

    VastaaPoista