keskiviikko 2. helmikuuta 2011

Aurinkoa päivään..

Ihana kun aurinko alkanut jo pikku hiljaa näyttäytymään ulkona ja välillä ollut niin ihanan keväisiä päiviäkin että ajatukset siirtyy kevääseen ja kesään jo vaikka talvea on jäljellä vielä tovin aikaa. Sain yksi päivä idean kaksosten kevät takeista ja niihin sit tulee sopimaan ( toivottavasti ainakin jos suunnitelmani totetuu.. ) tuosta lastenmetsolan sunday kuosista kevät pipot, pitihän ne sit siitä tehdä kun kangasta kaapissa sattui olemaan. Pipot passaa myös sit kevät haalareihin mitkä on Oranssit tähti jonathanit. Kevät pipo urakka on siis jo aloitettu :D vuorena on ohutta trikoota ja päällinen siis froteeta. Tuo lastenmetsolan kankaiden laatu ei ole kyllä vakuuttanut minua ei sitten yhtään ( ainakaan näissä niiden omissa kuoseissa! ) tämän sunday kankaanhan olen saanut tilalle virheellisen apila kankaan tilalle ( jossa siis oli joku virhe kun meni eka pesussa aivan kaamean näköiseksi ) esipesun olen tehnyt ja tuon paidan pessyt toisen kerran niin nyt on jo pinnassa tummaa nukkaa joka näkyy kyllä keltaisessa pohjassa tosi hyvin :/ niiden omia kuosi kankaita ei siis meille enään kyllä tule, jos ei sitten satu tulemaan jotain tosi extra ihanaa kangasta.

Sitten samasta kankaasta tein isoimmalle tytölle paidan. Hihat ja kaula-aukko kuminauhalla. Ja tähän kokeilin vähän erilaisena tuollaista rypytystä olkapäille, ei ihan nappiin mennyt mutta seuraavalla kerralla sit opin virheistä :D ja tuo kaula-aukkokaan ei tässä kovin nätisti tullut kun laitoin tuohon lisä kappaleeksi velouria joka oli aika paksua niin ei päällä niin nätisti asetu mitä pitäisi..Ihan kiva paita silti virheistään huolimatta! ( helmakin näyttää vinolta kun kuva kulma on huono..)

Seuraavassa postauksessa sitten jotain ihan pientä. Miehen sisko saa näinä hetkinä vauvan niin siitä inspiroituneena leikkelin kankaat pikkuruisiin housuihin.

3 kommenttia:

  1. Ihanan aurinkoisia pipoja ja paita :) ja niin suloisia tyttösiä :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Suvi ja minakaa :) tuo on kyllä aurinkoinen kangas tuo sunday

    VastaaPoista