torstai 16. syyskuuta 2010

Talveen..

Josko sitä nyt kerkeis blogata viimeisimmät ompelukset.Tai no kerkeehän tässä istuskella koneella vaikka koko illan kun pikku mies on edelleen kova valvomaan myöhään..
Ja taas valitusta meidän kamerasta, inhoan jo niin kuvaamista kun se tekee aina millaisia kuvia sattuu, nytkin otin varmaan sata kuvaa ja muutana kuva oli vain siedettävä eikä ykskää kunnolla selvä :/
Tässä kuitenkin ne "parhaimmat" otokset. Minusta on alkanut tuntumaan että kannatteekohan mun ommella enää ollenkaan lasten vaatteita kun oon niin pikku tarkka, välillä tuntuu että hermot menee kun joutuu purkamaan, purkamaan, ja purkamaan ihan pikku juttujen takia ( jotka ompelu vaiheessa tuntuu suuren suurilta :D )
Tässä siis kaksosille talveksi kyläily takit ja lakit. Takin kangas on retroa finlaysonin miljoona sydän kangasta. Vuorena on paksua polarfleeceä ja sitten ihan vain vihreää lakana kangasta. Hupusta tein vähän isomman mitä ennen olen tehnyt.

Sitten lakkeihin :/ ne ei onnistunut sitten yhtään mikään kolmesta, ensimmäinen minkä tein niin oli kaikista paras( siis se joka meni siskon pojalle ). En silloin muistanut muokata kaavaa sen kokoiseksi mikä se parhaimpana oli niin sit meni vähän soveltamiseksi nuo, ja tyttöjen pipojen sydämet on hiukka liian isot ja ylhäällä, ei näy silleen päässä ollessa kun ajattelin. No, harjoitus tekee mestarin, jospa seuraava pipo sitten onnistuisi paremmin kun on kaavatkin nyt parhaimmilleen muokattuna :D
Poitsulle tein myös tuollaisen pipon, samanlaisen kuin se siskon pojan pipo. Tuo ois saanut olla hiukka isompi et kypärämyssy mahtuu talvella kunnolla alle, tai mahtuu se nyt kohtuu hyvin mutta ei passaa kyllä pojalla py kasvaa yhtään.

Ihania ilmeitä pojalla kuvissa, toisessa on niinku säikähtäis jotain :D
Sanokaapas onko teidän mielestä tuossa haalarissa liian lyhyet hihat? Vähän pelottaa että ne menee ennen talvea/ tai sen aikana liian lyhkäsiksi kun nyt on nuin sopivat. Tämä on meidän ensimmäinen ticketin talvihaalari niin tässä ainakin tuntuu olevan selkäosassa kasvunvaraa paljonkin mut hihoissa ja lahkeissa ei oikeastaan yhtään..
( jos tuntuu että ompas negatiivis sävytteinen postaus niin ei tuo mikään ihme :D olen ollut lasten kanssa yksin koko viikon kun mies ollut töissä koko ajan, hyvä että nukkumassa käynyt..Alkaa oleen hermot aika kireellä kun on niin väsynyt, kun nuo meidän lapsukaiset ei mitään unelma nukkujia ole ja muutenkin.. )

9 kommenttia:

 1. Tyttöjen setit ovat hurmaavat!
  Pojan haalarissa ainakin omaan silmään näyttää kyllä varsin reiluilta sekä lahkeiden että hihojen pituus...tietysti käytössähän sen parhaiten näkee...

  VastaaPoista
 2. voi että miten sulosia nuo neitien takit ja lakit <3 Aivan ihania!!

  VastaaPoista
 3. Tuo miljoonasydän on kyllä yksinkertaisuudessaan todella kaunista kangasta.
  Käy monenlaisiin ompeluksiin.

  VastaaPoista
 4. Kiitoksia kommenteista :)<3
  Tuo miljoona sydän kangas on kyllä ihana, mietin tässä tekiskö isoimmallekin tytölle samanlaisen mutta hiippahuppuisen hieman jakku mallisen..en tiedä meniskö sit vähän turhan samiksiksi kaikki tytöt jos takit ois samasta kankaasta..

  VastaaPoista
 5. Mä oon niin rakastunu noihin sun takkeihin <3
  Oon koittanu ittekin kattella kaavoja, mutta mistään ei ole tullu eteen sopivaa. Ja toisaalta. En varmaan osais tehdäkään :P

  Suloiset tytöt teillä. Ja poika myös :)

  Mun silmään haalari on hyvän kokoonen!

  VastaaPoista
 6. Ymmärrän tuon valokuvausasian oikein hyvin. Joskus tuntuu, että miksi edes postata kun kuvat on niin kehnoja :/

  Kaksoskuvat saavat kyllä hymyn huulille, ihanat naperot!!!!

  Saara

  VastaaPoista
 7. Kiitos kaunis taas kommenteista <3

  VastaaPoista
 8. Ompas ihanat takit! Osaispa itsekkin tehdä... :)

  VastaaPoista