torstai 17. kesäkuuta 2010

Retro mekkoset tytöille :)

Eilen tein lasten päikkäri aikaan ( miten niin käytän päikkäri aikaa aina kun mahdollista niin hyväksi omepelemiseen :D ) kaikille tytöille tästä ihanaakin ihanammasta kankaasta mekot. Retroa mutta ei kuitenkaan liian retroa mielestäni :) jotenkin oon nyt ihastunut vihreään väriin hirmu paljon ja etenkin tyttöjen vaatteissa, tai on se ollut jo pitemmän aikaa mutta ihastus lisääntyy vaan..

Tällä samalla omalla mallilla nämä mekot kuin
ennekin, ja tykkään. Pikku tyttöjen mekko kokoa n.80-86 ja isoimman n. 104-110cm, mittojen mukaan nämä aina teen niin koot siksi n. koko..Ja ettei postaukset menisi aivan kokonaan ompelu painoitteiseksi niin laitampa väliin muutaman muunkin kuvan :) ( kerrankin kun kamera sattui olemaan mukana kun jossain olimme, yleensä se jää kotiin.. ) Sunnuntaina kävimme tivolissa niin sieltä jokaisesta lapsesta kuvaa. Isä oli kameran takana niin ei ollut ottanut näkäjään yhtään kuvaa isoimmasta tytöstä niin että katsoisi kameraan, vissiin niin paljon katseltavaa ettei malttanut kameraan katsoa :)


Poitsu pääsi kilpikonnan kyytiin ja oli niin totista poikaa että. Ja muuten nuo edellisessö postauksessa olleet vaatteet mitkä sanoin että ovat varmaan liian reiluja niin niinku kuvastakin näkyy niin eivät todellakaan ole sitä. T-paidassa ja housujen lahkeissa on jonkin verran pituutta "liikaa" mutta ei todellakaan haittaavasti.
Pikkutytöt sai tällä kertaa tyytyä vain vaunuissa istumiseen, mutta kyllähän tuota katseltavaa riitti niin paljon että hyvin viihtyivät vaikka yleensä ovat niin kovia menijöitä että rattaissa ei paljon kiinnosta olla :)

2 kommenttia:

  1. Ihania vaatteita! Näytti kyllä niin tutuilta nuo muutamat pikkutyttösten mekot että liekköhän ollaan samalta paikkakunnalta? :)

    VastaaPoista
  2. -pm- Kiitos!:)
    jaa`a empä osaa sanoa oltaisko samalta paikkakunnalta, harvoin varsinkaan pikku tyttöjen kanssa ollaan kyllä edes täälläpäin liikenteessä, enemmänki tuolla lähimmässä kaupungissa mut ei sielläkään kyllä monesti yleisillä paikoilla vaan ihan kyläilemässä vain..Mut voihan se olla et olet jossain meidät joskus nähnyt :)

    VastaaPoista