tiistai 1. kesäkuuta 2010

pilviä ja kukkia tunikoissa :)
Tässäpäs nämä tunikat pikku tytöille mitä eilen sain valmiiksi. Hirveästi harmittaa kun tuota kangasta oli niin naftisti, tykkään tuosta kuosista tosi tosi paljon ( ja piti vielä muutamia tahroja "kiertää" kankaassa niin ei ihan joka kohdasta voinut edes ottaa :( )
Ei kyllä valitettavasti kauaa mene nämä tunikat tytöille :(  pituuteen tosiaan en saanut kuin tunikan mittaisesti vaikka mekkoja tästä kankaasta haaveilinkin. Leveyttäkin sain vain niin just että jos bodyn/paidan aikoo alle laittaa niin ei kyllä kärsi kasvaa yhtään että on kuitenki vielä mukava päällä, tällainen kangas kun ei tietysti jousta paljon yhtään..Jos jollakin on vastaavan tyylistä kangasta tai on törmännyt jossain niin saa vinkata tai tarjota!:DAika ei riitä selaamaan ja kyttäämään esim. huutista jossa saattaisi ihania joskus sattuakin olemaan..


Tässä sitten toiset tunikat/mekot tytöille. Tänään sain viimeisteltyä nämä vihdoin :) Kankaana Ikasyrin pilvitrikoota ja vähän väriä tuomaan halusin laittaa pinkit resorit tuohon vaikka ensin meinasin laittaa kuminauhat hihoihin ja kaula-aukkoon, jotenkin ois ollut liian tylsät kuitenkin tässä kankaassa pelkät kuminauhat, mun mielestä :)

Seuraavaksi keskityn taas siskon pojan vaatteiden tekoon, tullut tehtyä nyt useampi omille niin vaihteeksi jollekin muullekin :)

7 kommenttia:

 1. Kivoja! Aivan ihanaa raikasta vihreää ♥

  VastaaPoista
 2. ihania. tuo vihreä on tuollaista retroherkkua :)

  VastaaPoista
 3. Ihania molemmat! Tai siis kaikki ;).

  VastaaPoista
 4. Löytypäs täältä kivoja juttuja...mulla on muuten tuota vihreetä kangasta ja on aika paljonkin, meinasin siitä takkia ehkä itellekin ja Liljallekin..en oo vaan saanu aikaseksi...joten en tarjoa sitä sinulle, kun en vielä oo ihan varma mitä siitä teen...tosi kivasti käy pinkin resorit pilvi mekkoihin...

  VastaaPoista
 5. Kiitoksia kommenteista :)
  Pikkuriikki: Tuo on kyllä ihanaa tuo vihreä kukallinen kangas, tosin nyt löysin yhden ehkä tuosta vieläkin ihanamman kankaan, siitä sit saanki vähän enemmän aikaiseksi kun sitä on sen verran enempi.
  Tänään luultavasti postaan taas muutaman uuden jutun ;)

  VastaaPoista
 6. Onpas äärettömän suloisia :) ja niin on kyllä lapsetkin :)

  VastaaPoista