keskiviikko 5. toukokuuta 2010

Lippalätsä pojalle..

Tällainen lippalätsä syntyi tänään pojalle, tähän on kangas otettu vakosametti housuista mitkä pojalle ostin käytettynä ja niissä olikin reikä polvessa eivätkään muutenkaan istuneet hyvin niin päätin vähän uusiokäyttää sitä kangasta.
Ärsyttää tämä paikka missä asutaan kun täällä ei voi olla edes kangaskauppaa, saan sen tytön takin valmiiksi varmasti vasta "milloin lie" kun en saa sitä vetoketjua siihen eikä kaupunkiinkaan pääse taas pitkään aikaan :/ no vähän harmistusta purkaessa tein sitten pojalle tuon lippalätsän ja leikkailin kankaita pariin vaatteeseen valmiiksi. Tyttö niin reppana kun se joka välissä kysyy että "äiti eikö tuo takki ole vieläkään valmis?" vissiin tulossa tytölle mieluisa takki kun nyt jo niin odottelee että saa sen päälle ( vaikka on kyllä pari kertaa halunnut kulkenut sisällä puoli valmis takki päällä ja ihastellut sitä sitten peilistä :D )

Kuvissa salama vääristää kankaan väriä, varsinkin alimmassa kuvassa. Kangas on luonnossa hieman tummempi.

5 kommenttia:

 1. Täälläkään ei ole lähellä kangaskauppaa. Olenkin opetellut käyttämään nettiputiikkeja :) Muuten ei olisi mitään ommeltavaa... Huonopuoli on vain, että nyt tulee helposti tilailtua kankaita ulkomaita myöten :)

  VastaaPoista
 2. Piia: niin minäkin käytän kankaiden ostoon nettiputiikkeja,harvoin mieluisia kankaita ihan kangaskaupasta edes löytyykään. Mutta lähinnä vetoketjuja yms. tarvii saada kaupoista, vai oisko sulla jotain hyvää vinkkiä nettiputiikista missä ois hyvä valikoima vetoketjuja?:)

  VastaaPoista
 3. Kangastukusta olen tilaillut :)

  VastaaPoista
 4. Tämä on aivan ihanan söpö ja hyvänmallisen näköinen lakki <3 (Ja malli tietysti myös!)
  Teetkö tällaisia tilauksesta ollenkaan? :)

  VastaaPoista
 5. Sonja: Nyt vasta huomasin tuon sun kommentin.
  Itsekin kyllä tykkään tuosta mallista tosi paljon:) Tilauksesta kyllä tekisin mielellään mutta aika vain ei riitä kun jo tutuilta tulis niin paljon tilauksia että on ollut pakko sanoa tasapuolisuuden nimissä kaikille ei :( omillekaan ei kun ei kerkeä ommella niin paljon kuin tahtoisin..

  VastaaPoista