sunnuntai 2. toukokuuta 2010

haalarihousut

Pitkään ollut hiljaiseloa tämän blogin päivittämisessa. Vaikka empä kyllä ole saanut aikaiseksi ompelu rintamalla paljon mitään. Ettei kuitenkaan menis bloggaus ihan kuvattomaksi niin jotain kuitenkin :)
Velouriset haalarihousut on tullut tehtyä siskon pojalle, koko n. 80cm. Ja tuota ihanaa turkoosia velouria, aikas paksua on näin kesää vasten mutta sisko tuollaiset halusi niin minähän sitten tein :D Ensimmäisen kerran kokeilin tehdä nuo kanttaukset resorista ja ei kyllä aivan nappiin mennyt ( miten se tuntuu että aina kun siskon pojalle teen niin jokin vastustaa ja tosi paljon :D ) tähän asti kun olen tehnyt kanttaukset valmiista kanttinauhasta niin täytyy sanoa että on kyllä paljon paljon helpompaa valmiista, kun en omista peitetikkikonetta tai mitään muutakaan hienouksia! nykyisessä äitin ikivanhassa koneessa ei ole edes kaksostikkaus mahdollisuutta niin joutunut vähän soveltamaan nuissa että saa edes jonkun näköiset. Uus kone on onneksi tulossa ( kiitos ihanan äitini joka halusi mulle sellaisen ostaa <3 ) ,sitä odotellessa :)
Isoimmalle tytölle on yksi kesätakki tekeillä, vetoketju pitäisi siihen saada et voin sen ommella loppuun, siitä varmaan sit bloggausta seuraavaksi.'
Tuntuu että tuo kesä tulee niin hurjaa vauhtia että ihan hirvittää ( tai ihanahan se todellakin on!:) ) kun kaikille lapsille pitäisi saada ommeltua t-paitoja, capreja, shortseja ja muutenkin uutta vaatetta kesäksi niin aika loppuu kesken ja kun ei ole mahdollisuutta tilata kankaitakaan metri tolkulla kerralla :( tämän hetkiset kankaat mitä on niin on pääasiassa takkeihin tai pipoihin tulevia tai sitten sellaisia joista en enää tykkää yhtään..

( tuossa kuvassa muuten näkyy tuossa vetoketjun alhaalla tuollainen virhe, sen kuitenkin korjasin kuvanoton jälkeen kun huomasin sen vasta silloin että paininjalka tehnyt jonku ihme mutkan tuolla.. )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti