tiistai 24. elokuuta 2010

Pupumetsää tunikoissa

Uusi ompelukone on tullut niin mennyt vähän aikaa sen testaamiseen ja säätämiseen, ihana vekotin kyllä tuntuu olevan <3 Viikonloppu vierähti kaveriperheen kanssa mökkeillessä, ihanaa oli vaikka säät ei kyllä suosineet kovin hyvin, vettä satoi suurimmaksi osaksi,voi että minä sitten inhoan syksyä :/
Jotain valmistakin olen saanut kuitenkin aikaan, kasan valmiiksi leikattuja kankaita ja kaks jo ommeltua pupuvelour tunikaa. Jouduin laittamaan hihoihin keltaista velouria kun kangas ei riittänytkään hihoihin, tosin ehkä jopa hieman kivempi tuli nuin :) Isoimmalle tytölle tulossa samanlainen mut kokonaan pupumetsää.
Hihoihin ja kaula-aukkoon laitoin näihinkin rypytykset, meinas vastustaa aikalailla mut ihan kohtuu hyvät nuista sit kuitenkin tuli.









Ei oikein passaa tytöillä olevat leggarit ja bodykin näkyy rumasti alta. Alla oleva body on pitkähihainen niin näyttää vähän tönköltä nuo hihat. Mut kyllä tästä vähän saa suuntaa minkänäköinen on päällä, en jaksanut vaihtaa päivän vaatteita sovitusta varten. Koko näissä tunikoissa on 80cm.



Kiitos kaikille jotka kommentteja jaksaa jättää, niitä on kiva lukea ja se innostaa enemmän taas pitämään ja päivittelemään tätä blogia! <3

11 kommenttia:

  1. Kivat tunikat! Onko tuo pupumetsä-velour hyvälaatuista kangasta? Houkuttaisi kovasti tilata, mutta toistaiseksi en ole raaskinut...

    VastaaPoista
  2. Kiitos Hilla!:) käytössä meillä ei tuota kangasta ole vielä ollut, tuohon tehty vain käyttöönotto pesu ja se piti kankaan aivan uudenveroisena. Minusta tuo on kyllä hyvälaatuisen oloista kangasta :)

    VastaaPoista
  3. Nätinmalliset tunikat ja veikeät mallitytöt :-). Meidän esikoinenkin haaveili tuosta kankaaasta.

    VastaaPoista
  4. ihanat tunikat ja niin suloset neidit teillä :)
    Saanko kysyä ihan uteliaisuuttani että minkä ikäisiä lapsia teillä on?:)

    -Anskuli

    VastaaPoista
  5. Tuo keltainen tasapainoittaa kangasta muuten huomattavasti - kivat on :)

    Minkä koneen hommasit? Mulla tuli tuossa pari viikkoa sitten kans uusi kone, vielä ehtinyt edes kunnolla tutkailemaan kun koko ajan vain tekee saumurilla ja peitetikillä. Aplikointia pitäis ruveta tuolla vääntämään :D

    VastaaPoista
  6. Keltainen passaa tosi hyvin ! Ihanat tytöt :) Kuvassa näyttää, niinku ois liivimekot ja alla body.

    VastaaPoista
  7. Kiitos kommenteista!:)

    Ansku: Meidän lapset on tyttö 4v,poika 3v,kaksoset 1,8v ja vaava 2kk :D Eli tohinaa ja touhua riittää..

    Kati: minäkin tykkään tuosta keltaisesta tuossa vaikka alkuun vierastin sitä aika paljon..Ihan Brotherin BM-3600 perus koneen ostin, eikä mulla edes ole mitään hienouksia kuten saumuri ja peitetikki :D josko tuota veronpalautus rahoilla ehkä sais saumurin hommattua ja täytyy toivoa että tästä koneesta olis johonkin kun ei kalliimpaa voinu hankkia..:( hyvältä ainakin nyt tuntuu..

    VastaaPoista
  8. Voi kuinka iloisen värisiä ja kauniin mallisia tunikoita. Ihanat tytöt teillä!

    VastaaPoista
  9. Kiitos taas kommenteista :D huomasin muuten tuossa että pikku likat ei ole kyllä tuossa kuvassa yhtään itsensä näköisiä,suloisia kumminkin :)

    VastaaPoista
  10. Ihana värikkäitä ompeluksia blogi täynnä! Ja suloistakin suloisempia lapsia <3

    VastaaPoista