sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Ettei blogi ihan jäisi unholaan..


 Tässä postauksessa "tylsästi" vain hattuja hattujen perään. Tai no muuta huivi myös. Tässä on murto osa niistä hatuista mitä on tullut tehtyä tilauksesta, omille ja tuttujen lapsille. Tosi paljon erilaisia väri- ja malli yhdistelmiä tullut tehtyä ja voi kuinka minä tykkään tästä :) Tullut jotenkin ihan uusi ulottuvuus tähän ompeluun kun saa toteuttaa asiakkaiden toiveita ja tehdä muillekin kun vain aina omille :) Farkkujakin on tullut tehtyä mutta niistä en nyt tähän alkanut kuvia laittamaan kun aikalailla samoja väriyhdistelmiä tehnyt mitä ennenkin.


Näissä kuvissa kuvanlaatu ei ole mitä parhain. Suurimmassa osassa värit näyttää eriä mitä ne on luonnossa. Salama haalistaa värejä inhottavasti ja luonnossa sävyt melkeimpä kaikissa paljon kauniimmat. Ette usko että yhteen kuvaan saatan joutua ottamaan jopa kymmeniä kuvia että edes yhdestä tulee julkaisukelpoinen :/

1 kommentti:

  1. If you're looking to lose weight then you need to start using this totally brand new custom keto meal plan diet.

    To produce this service, certified nutritionists, fitness trainers, and cooks joined together to develop keto meal plans that are powerful, convenient, price-efficient, and delightful.

    Since their first launch in 2019, 100's of people have already transformed their body and well-being with the benefits a certified keto meal plan diet can give.

    Speaking of benefits; clicking this link, you'll discover eight scientifically-certified ones provided by the keto meal plan diet.

    VastaaPoista