tiistai 6. joulukuuta 2011

Kalastavaa karhua ja hieman jouluisempaa tunnelmaa..


Täällä on satanut sen verran nyt lunta ja pakkastakin ollut että alkaa jo joulufiilikset nousemaan enemmän pintaan. Tässä vähän jouluisempaa kuvaa. Tämä on meidän perheen joulukortti tekele ( kuva on lopullisessakin sama mutta pohja eri )

 Tytöillä on kuvassa päällä aiemmin nähdyt sydän tunikat ja valkoiset tekemäni frotee leggarit. Vanhemmalla pojalla IHANASTA ikasyrin auto velourista tehty paita ( värit näkyy kuvassa vähän väärin, on kirkkaammat luonnossa ) Kaavana sama tuttu oma kaava millä aiemmatkin paidat olen tehnyt.

Eilen iski pitkästä aikaa ompelu innostus ja teimpä sitten kaapissa kauan lojuneesta ikasyrin "kalastava karhu" jerseystä paitoja. Omille pojille 110cm ja 92cm. Siskon pojalle 98cm ( jos hän tykkää paidasta )
Tämä on sellainen kuosi että tykkään tästä kovasti kankaana mutta ehkä ois ollut hiukkasen hillitympi valmiissa vaatteessa esim. yksiväristen hihojen kanssa. Nämäkin on kuitenkin hienot kun silmä tottuu. Ja yksivärisen alaosan kanssa ei tuu niin helposti kuosiähky :D Kerrassaan suloinen kuosi ja ihanan laadukkaan oloista kangasta.

4 kommenttia:

 1. Onpas ihana kuva ja tosi kivat nuo paidat! Miksikähän minä en tilannut tuota kangasta... :) no eihän sitä tiedä jos vaikka ikasyrin salaisessa paketissa tulis... toivossa on hyvä elää ;)

  VastaaPoista
 2. ihana joulukuva lapsista!!:)
  määki tilasin tuota kalastava karhu kangasta, se on niin ihanaa..;):) terkkuja!

  VastaaPoista
 3. Kiitos kommenteista Suvi ja Anna!:)

  ( Anna löysin muuten vihdoin sunkin blogiin :) )

  VastaaPoista