lauantai 27. helmikuuta 2010

Kevät takkeja taas..:)

Vihdoin sain tehtyä pikkulikoille ensimmäiset kevät takit, meinas tuntua etten saa näitä ikinä valmiiksi kun aina tuli eteen joku juttu mitä puuttui ja piti hommata..Ei ehkä tullut tuosta kankaasta sittenkään niin pirteät takit mitä kankaana näytti, kankaana oli ehkä ihanampi<3 Tykkään kyllä silti näistä takkeina. Tytöt oli taas niin vauhdikkaalla päällä että eihän niistä saanut kunnon kuvaa takit päällä, saatikka että ois saanu kummatki samaan kuvaan :D

Mulla on vain nyt probleemana millainen pipo näihin takkeihin, sanokaapas vinkkiä millainen/minkävärinen sun mielestä sopisi näihin takkehin? :)

Seuraavaksi isoimman tytön takkia ompelemaan <37 kommenttia:

 1. Tee vihreät missä aplikoitu omena, tai sitten ihan yksväriset oranssit!
  Ihanat takit muuten. Ihailtavaa, että ehdit ommella kaksosten kanssa =).

  VastaaPoista
 2. Minä tekisin toiselle lapselle keltaisen ja toiselle oranssin tai vihreän pipon. Ja niihinhän voisi tosiaan vaikka aplikoida hedelmiä. Tosin toisaalta ihan peruspipot yksivärisinä voisivat olla aika kivat.

  VastaaPoista
 3. Minkäs ikäiset kaksoset sulla onkaan? Mulla ne on jo 3-vee. :) Itsekin hurahdin ompeluun totaalisesti 2½-vuotta sitten. Käsitöitä on kyllä tullut jossain muodossa tehtyä aina. Kivan näköiset takit olet saanut aikaan. Yksiväriset pipot sopisi tai sitten ihan yllä olevien ehdotusten mukaan. :)

  VastaaPoista
 4. Voi miten hurjan suloiset takit ♥ minä myös ehdottaisin yksivärisiä myssyjä, ehkäpä tuollaisia keltaoransseja :)

  VastaaPoista
 5. Kiitoksia kommenteistanne!:)
  Eihän tuota ihan niin paljon kerkeä ommella kuin haluaisi mutta ihan kivasti silti aina välillä kun kaksoset leikkii ja touhuaa aika paljon isosiskosten kanssa ja päikkäri ajat on kiva joskus käyttää ompeluun ;)

  made by KA: meidän kaksoset on nyt 1v2kk ikäisiä vauhti vekaroita.

  Kivoja ehdotuksia on tullut pipoja koskien, itsekin vähän mietin et joko oranssi,keltainen tai vihreä, eikä se aplikointikaan olis paha idea :) saapa nyt nähdä millaiset saan tehtyä ( tai mitä kankaita löytyy nuita varten.. ) minkämallinen ois sit kiva? kimperityylinen? hippamalli? suippomallinen pipo? tmv.

  VastaaPoista
 6. Retromallin takkiin sopivi sellainen retrohattu, miten sen selittäisi, nauhat leuan alla oleva päänmyötäinen. Tai sit jos haluaa olla muodikas niin sellainen villervalla-mallinen. Millä kaavalla oot muuten tehnyt noi sydänhaalarit yläkuvassa? Aivan ihanat!!

  VastaaPoista
 7. Riikka: nuo haalarit on Elisabeth Gyntherin Ompele lapselle kirjan kaavoista ( hieman itse muokkaillen :) ) Tajusin millaista lakkia tarkoitat, mutta ehkä mun mielestä jo hieman liian vauvamainen sellainen malli..:)pitää miettiä sitä mallia vielä, varmaan päädyn loppujen lopuksi ihan perus kimperityyliseen yksväriseen :D

  VastaaPoista