perjantai 20. marraskuuta 2009


Tosi hitaasti tällä viikolla taas ompelut edistynyt, lasten ja kodin parissa kyllä mennyt aikalailla kaikki aika :) Isommilla lapsilla jokin ihme kausi menossa että illalla kukutaan ties kuinka kauan niin menee illan tehokas työ aika itseltä sivu suun..
Jotain kuitenkin olen saanut aikaseksi, toiselle kaksoselle puolikuu tasku housut! olen niin ihastunut nuihin kuminauha lahkeisiin ja mun mielestä ne on paljon kätevämmät ja pitempi ikäisemmät kun voi tehdä silleen että aluksi on enempi pussillaan, niin nuihin tein sit taas ehdottomasti sellaiset. Nuo "taskut" ei nyt ihan täysin identtiset ole mutta sen verran pieni on ero ( ainakin omaan silmään :D ) että ei luultavasti erotu kunhan ne on jalassa nuilla meidän kovilla menijöillä :D
Kohtuu hyvin kuitenki onnistui ekoiksi tasku kokeiluiksi (vetoketju olis voinut olla seuraavan koon pitempi mut menee se nuinkin kun ei just sattunut olemaan kahta kappaletta isompaa kokoa.. )
Toisiin haalari housuihin olen kankaat leikellyt ja muutamaan muuhunkin vaatteeseen ja pariin vaatteeseen applikoinut kuvan valmiiksi..
Kankaiden leikkaus on ompelu harrastuksessa se kaikista inhottavin vaihe niin teen yleensä niin että leikkaan monta vaatetta kerralla ja sitten myöhemmin
ompelen.. ( jos joku joka osaa käyttää blogia paremmin kun minä niin vois vinkata miten saisin poistettua "itseni" tuolta kun vahingossa laitoin oman blogini lukijaksi :D )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti